Käytiin Katin vetämissä esinetreeneissä Histassa. Lenkitystä ennen ja jälkeen molemmille, yhdessä ja erikseen :-) Ramona sai iltapäiväruuan luoksetulotreenissä. Ei kyllä neiti voisi palkasta enää enempää innoissaan olla.

Esinetreeni ensin Lilille. Oltiin tallottu kaksi täyssyvää kaistaletta, kolme koiraa hommissa ennen Liliä. Ekassa ruudussa kaksi esinettä, toinen takana oikealla ja toinen keskellä ruutua. Lili lähti vauhdilla ja etsi jonkin aikaa ensin takana ja sitten kiersi takaisin etuosaan vasemmalta. Jatkoi itsenäisesti vauhdilla takaisin takanurkkaan ja löysi takaesineen. Tosi hyvin meni. Tosin Kati antoi vinkin, että jos L tulee itse etuosaan, se kannattaa pyytää luokse ja lähettää uudestaan. Palkka esineen tuomisesta ja uusi lähetys. Keskiosan esine löytyi tosi nopeasti ja hienosti. Sitten toiselle kaistaleelle, jossa oli yksi esine takana. L upposi hienosti ja löysi esineen tosi nopsasti. Vieras esine, kunnolla tallottu ruutu, koirahajuja ruudussa. Tosi hyvä treeni, hienosti meni!

Kisassa katoi kehoitti tekemään niin, että lähettää koiran eka reunakaistaleelle, sitten keskeltä ja sitten toisesta reunasta. Ellei esine ole jo löytynyt tässäkään vaiheessa, voi koittaa lähettää ristiin.

Tein muuten ennen treenipaikalle viemistä Lilin kanssa niin, että se sai jauhaa palloa/keppiä ja purkaa kuumumista siihen. Toimi ainakin tällä kertaa aika kivasti. Tätä vois koittaa vastaavassa tilanteessa toistekin.

Sitten Ramppis :-) Kati laittoi varvikkoon vähän piiloon meidän oman esineen. Simo meni sitten vähän tallustelemaan Ramonan kanssa esineen lähistölle ja Ramona kuljeskeli mukana. Ideana siis se, että isot kehut ja palkka vaan siitä, että R reagoisi jotenkin esineeseen. R löysi esineen hetken päästä ja otti sen suuhunsa. Eli tosi hienosti. Toinen samanlainen treeni samalla esineellä. Hienosti meni taas.

Treenin jälkeen Ramona sai moikata Katin riiseniä Ritua. R ei paljon jännittänyt, aluksi oli toki fiksusti niin pieni ja kiltti että. Kohta olis varmaan taas leikit lähteneet, mutta oli pakko lähteä jo autoille, kun ei melkein eteensä nähnyt.

Leena