Viikonloppuna vähäsen reissattiin. La-aamupäivällä ajeltiin Kausalaan katsomaan ASCA:n paimennuskisoja. Perjantaisen terdeilyn jäljiltä ei päästy kovin aikaisin liikkeelle ja missattiin lampaat suurimmaksi osaksi. Ainoastaan Hansun ja Viksun suoritus nähtiin, onneksi sentään se. Iltapäivällä sitten ankkoja, mielenkiintoista oli koirakoiden suorituksia katsella. Ehkä sitä ens vuonna itsekin uskalletaan kisaamaan (lampailla, ankoista ei tiiä…), jos siis päästään treenaamaan tässä vuoden aikana. Ramon Demi-mamma oli kisaamassa myös, teki muistaakseni hyväksytyt suoritukset sekä lampailta että ankoilta, hienoa!

 

Kausalasta ajeltiin Sipooseen mökille. Sää ei ollut alkuunkaan sitä mitä luvattiin, vaan selvästi viileämpää ja kosteaa. Tehtiin molemmille koirille la ja su tarkkuusetsintää. Meni tosi hyvin, tykkäsivät molemmat touhusta kauheasti. Lili pysyi tosi hyvin ruudussa ja löysi esineet nopeasti. Ramolla meni molemmilla kerroilla yksi etsintä aluksi haahuttamiseksi siinä mielessä, että eksyi alueen ulkopuolelle ja sain käskeä takaisin. Esineinä oli n. 5 cm kumiputken pätkä, avainrenksu, metallinen pieni kuusikulma-avain, 2 euron kokoinen kolikko jne. aika pieniä.

 

Tänään sitten saatiin nauttia auringosta ja helteestä. Koira kävivät uimassa monen monta kertaa ja riehuivat pihalla. Olipas ihanaa!