Koko kööri hakua Oittaan raunioilla (juu, luvallisesti :-)). Lunta tuhottomasti, muutoin ihan hyvä sää. Aste, pari pakkasta ja ilmakin vähän liikkui sentään.

 

Rampe ekana radalle. Ennen sitä R toi ukkoja mulle ja oli oikein hauskaa selvästi. Ukkoja oli kuusi, vähän niin kuin ilmaisutreenin tapaista. 1: Tiina kirmasi mökin taakse, hyvät haukut. 2: Pauliina betoniharjan alla. Tämä oli vaikea Ramolle, tosin niin myös monelle muulle. P näyttäytyi kahdesti, ennen kuin R ilmaisi. 3: Anu putkihärvelissä, jonka suu auki. R ei uponnut ensin hankeen mutta paikan vaihto auttoi. Hyvät haukut tässä. 4: Tiina isossa renkaassa, täysumppari. R kirmasi ensin majan taakse, jossa T oli aiemmin ollut. Palatessaan oli mielestäni hajulla renkaan ympärillä mutta ei ilmaissut ja näytti siltä, että oli jännää. Uusi lähetys, T taisi näyttäytyä, nyt haukkui. 5: Marjo kaukana avopiilossa. M näyttäytyi ja R perään. Hyvin haukkui. 6: Tiina roskiksessa, R näki T:n menevän piiloon. Hyvin haukkui.

 

Eli: pari umpparia oli jänniä tänään. Haukut oli suht lyhyitä, reilua parikymmentä osa ja osa aloituksesta tai muuten lyhyitä. Ilmaisutreenit jatkuu…

 

Lilille neljä hajunhakua. L oli taas varsin loistokas. Umpparit eivät ihmetyttäneet yhtään. Tiina oli ensin betonirinkulassa, täysumppari. Kävivät hajunhaulla, jonka jälkeen L meinasi lähteä hangen poikki putkiloumpparille, jossa Anu oli valmiina. Uudestaan hh ja nyt onnistui. Sitten tosiaan Anu ja putki, samoin hienosti meni tämä. Joku kolmaskin oli välissä, sitten Tiina vikana roskiksessa. Hyvä Lili!

Treenien lopuksi katsottiin vielä parkkiksella Lilin rullailmaisun aloittamista. Tiina oli pari kertaa ukkona, eikä ollut Lilillä vaikeuksia tajuta, mistä oli kyse. Näitä nyt sitten kotioloissa mahdollisimman usein.

Hallin kautta kotiin. Simo teki Lilin kanssa pikkutottista: seuraamista, patukan hyppynoutoa, tavallisen noudon. Rampen kanssa vaan leikittiin, ihan OK leikki. Vähän oli mielestäni ei-täysin-rentona jostakin syystä.