Eilen alkoi Agryn agialkeiskurssi. Lilillä juoksu eli en voinut ottaa sitä mukaan. Kävinkin Lilin kanssa heti töiden jälkeen juoksemassa. Simo lenkitti Ramonan, joka oli ihan hepuleissaan. Ulkona oli vähän lunta ja aika liukasta ja sekös oli Ramonasta hauskaa. Koko illan veti sitten hepulia kotonakin... Lähdettiin sitten Lily'siin treeneihin. Ramo oli suurimman osan ajasta kiskan hoitotädeillä; ulkona oli aika kylmä, joten en viittiny jättää sitä autoon. Hoitotädit ottivat pennun kuitenkin mielellään hoiteisiinsa. Tyttö oli hienosti uudessa paikassa, jossa oli paljon ihmisiä ja koiria melko pienessä tilassa ja liukas lattia. Pariin kertaan haukahti tylsyyttä, muuten oli hienosti.

Treeneissä aiheena oli ekaksi koiran lämmittely ja paikkaan tutustuttaminen. Sitten kaikki kokeilivat putkea ja hyppyestettä. Putkessa ei oikeestaan kauheesti mitään erikoista, sain ohjeen, että kannattaa palkata koira vasta pari-kolme metriä putken jälkeen, jotta se ei opi hidastamaan putken takasuulla. Hyppyesteessä muistutettiin, että pitää treenata koiraa molemmilta puolilta ja molemmilla käsillä lähettämistä. Katotaan sitten, miten Lilin kanssa näistä selvitään…

Kun varsinaiset treenit loppuivat, päästiin Ramon kanssa tutustumaan "rataan" ja esteisiin. Ramona meni tosi reippaasti uudessa tilassa, paineli suoraa päätä nameja etsimään. Kolmisen kertaa mentiin putki ja pari kertaa se meni hyppyesteen läpi. Hieno tyttö!

Leena