Ramonan kanssa taas puuhailtu kaikenlaista. Naksuiltu maahanmenoa, katsekontaktia, esineeseen koskemista (ideana siis esineeseen tarttuminen ja joskus hamassa tulevaisuudessa tuominen/noutaminen). Enemmänkin pitäisi ehtiä, hitsi vie. Leikkimistäkin on tällä viikolla tullut harrastettua liian vähän, viikonloppuna pitää ottaa kiinni..

Maanantaina käytiin kahden pitkä metsälenkki ja siinä samassa treenailtiin vähän luoksetuloa ja palloleikkiä. Lempparilelu tuntuu olevan narupallo, jossa on kulkunen sisällä. Leikkimisessä on vaan se "ongelma", että Rampsu ei malta leikkiä, jos odottaa/tajuaa saavansa namia. Jos esim yritän palkata sitä
namilla lelun tuomisesta, niin mielenkiinto siirtyy välittömästi lelusta No, pitänee tehdä niin, että palkaksi lelun tuomisesta alkaa leikkiä ko. lelulla tai toisella lelulla. Eli unohdetaan ne namit näissä yhteyksissä, kun ne on "liian" ihania :-) Lenkin jälkeen käväistiin mun vanhemmilla, jotka ihastelivat pentua. Ramona oli kiltisti kylässä; ensin tutki paikat ja sitten jossakin vaiheessa rauhoittui hetkeksi makoilemaan.

Tiistaina käytiin Ramonan kanssa suunnittelmassa EPK:n pikkujouluja yhdellä nimeltä mainitsemattomalla kerhohuoneella (jonne ei koiria varmaankaan saisi viedä). Ramona oli hienosti vieraassa paikassa - ei pissinyt sisään, vaikka koko ajan vähän jouduin sitä vahtimaan, ettei tekisi lätäkköä hienolle villamatolle... Kotia päin mentiin bussilla, matkustamisessa ei mitään ongelmaa. "Olis vaan tehnyt hirveesti mieli lipoa seinässä ollutta ketsuppitahraa, eikä mamma antanut..."

Torstaina Rambo oli mukana viestitreeneissä, jossa oli paljon härdelliä, koiria ja ihmisiä. Hienosti oli. Moikkasi ja vähän leikkikin Shantin Brie-göötin kanssa ja sitten ihan kunnon riehut Iines-holskun kanssa. Myös Raikua moikkasi ja aikuista Ekko-riiseniä. Iso musta uros ja ulkona jo ihan hämärää eikä neitokaista jännittänyt lainkaan! Ramona sai myös maistaa mustaamakkaraa - ja sekös vasta oli hyvää!! Neiti oli aivan täpinöissään lähdössä Annikan perään, kun sai maistaa moista herkkua.

Pitkän illan jälkeen R oli ihan poikki - ja nukahti liikkis mun syliin. Niin suloinen pieni tyyppi :-)

Leena