Piiiikkusen tulee jälkijunassa juttua... Naippariin mentiin siis 9.8. ja häät oli tosi onnistuneet, ihanat ja ikimuistoiset. Häitä juhlittiin Nuuksion ulkoilumajalla, voimme lämpimästi suositella paikkaa: hyvät tilat (meitä oli yhteensä reilu 100 henkeä juhlassa mukana), rento isäntä, loistavat ruuat. 

Häitä edeltävä viikko oli aikamoista sählinkiä, koirien kanssa touhuiltiin tietysti jotakin mutta ei varmaankaan mitään kovin kummoista. Hääviikonlopun koissulaiset olivat "lemmikkien lomakoti Candida'sissa" - tai kuten bestman-Tuukka häissä puheessaan asian ilmaisi, "koirien vapaa-ajanviettokeskuksessa" :-) Koirat olivat kuitenkin mukana juhlassa siinä mielessä, että ne taidettiin mainita jokaikisessä puheessa ja laulussa.

Suht hyvin ilmeisesti viihtyivät hoitolassa, Simon isä haki ne heille hoitoon vielä yhdeksi yöksi (me mentiin Porvooseen, yövyttiin ihanassa hotellissa Porvoon Mitassa ja syötiin loistavassa ravintola Timbaalissa). Maanantaina häiden jälkeen haettiin kaksi iloista koissulaista meidän kanssa mökille. Siellä sitten relattiin reilu kolme päivää. Ei tehty oikein mitään ihmeellistä, oltiin ulkona ja koirat uivat. Syötiin hyvin kaikki neljä :-) Tosi kiva minihoneymooni!