Käytiin Helgaa tapaamassa ekaa kertaa. Helga on siis toukokuun alussa syntynyt mäykky, asuu ihan lähellä. Ramona vähän ujosteli aluksi, sitten alkoivat leikit, jotka jatkuivatkin taukoamatta koko sen ajan, kun oltiin Carlolla.

Alussa Ramona ärisi Helgalle aika lailla, Helga ei välittänyt. Lopuksi mentiin ulos ja siellä pennut intoutuivat kunnon hippaan. Hauskan näköistä. Ramona keksi jossakin vaiheessa, että erään pensaan alla oli hirveän hauska kaivaa. Siellä sitten mullat vaan lenteli, kun neito kaivoi kuoppaa. Kaipa siellä oli ihanan viileää, kun muuten oli vielä aika lämmin. Leikkisession jälkeen Ramona oli sitten niin poikki, ettei juuri jaksanut kävellä. Kannoin sen melkein kotiin asti ja pariin otteeseen jouduttiin pysähtymään, kun eläkeläiset halusivat jäädä ihastelemaan pentua :-)

Eilen käytiin illalla vähän suihkussa Ramonan kanssa. Houkuttelin sitä nameilla lattialla olleen käsisuihkun luokse, mutta ihan ei vielä uskaltanut. Häntä helui vimmana, kovasti olisi tehnyt mieli tutustua lähemmin. Lopuksi sitten otin Ramonan puoliksi syliin ja kastelin jalat ja vatsan alustaa. Ei kauheesti tykännyt, mutta ei myöskään huutanut ja hulluna räpistellyt. Jatketaan harjoituksia :-)