Pikaisesti loppuviikon puuhia. Torstaina käytiin tottistamassa Perkkaalla. Rampe pääsi ennen tottista treenaamaan ilmaisuja eli haukkumaan ukkoja. Heini, Saara ja Noora kahdesti ukkona. Eri asennoissa makailivat ukkelit, suht hyvin haukkui. Pääasiassa vähän pidempiä haukkuja eli kunnes itse kerkesin kaksikon luo + vähän päälle.

 

Tottista sitten. Ensin tuomarin tervehtiminen ja hetken odottelu perusasennossa. Seuruuta sitten, olin tyytyväinen, sitten seuruu+hlöryhmä, oikein hyvin meni tämäkin. Liikkeestä maahan ja luoksetulo, varsin hyvä. Sitten vielä taidettiin ottaa paikkamakuu, olin selin koiraa ja aika kaukana. Hyvin makaili, pallo tosin oli takana apuna.

 

Perjantaina käveltiin mun veljelle Karakallioon kylään. Matkalla piti pysähtyä Lepuskin nurtsille ja juoksuttaa ja kuvata koiria, mutta kameran pihkura tekikin topin eikä suostunut toimimaan kunnolla. Hemmetin hemmetti. Täytyy pistää se pian kustannusarvioon, toivottavasti ei tuu remppa kovin kalliiksi.

Ollilla meni ihan hyvin, tosin pari kertaa Ärrä sai hepulit = haukkua piti. Ekaksi sisällä mopoilleelle Aarolle ja tokaksi sitten aivan hullut raivarit poikien vappupallolle, joka häilyi epäilyttävästi ilmassa. Mielenkiintoista joskus ehkä nähdä tuon reaktiot luonnetestissä. Pieni aivan tärisi raivosta nimittäin tuolle omituiselle hahmolle…

 

Lauantaina oli mahtava helle ja aamupäivällä kävin koirien kanssa aika rauhallisen lenkin Uusmäessä. Sitten käytiin katsomassa Piian&Monan BH-kokeen tottisosio. Onnea P&M vielä näinkin, tosi hienon näköistä tottista! Ja vielä tosiaan niin vaikeissa olosuhteissa, kun aurinko porotti pilvettömältä taivaalta ja lämpöä oli reilusti yli 20. Tuli vähän itsellekin sellainen olo, että haluaa kokeeseen, mutta ei ihan vielä. Syssymällä toivottavasti… Iltapäivällä piipahdettiin mun vanhemmilla ja koirat köllivät varjossa pihalla.

 

Tänään meikä suuntasi vielä pahemmassa helteessä Töölöön, josta lähti Naisten kymppi. Olosuhteista huolimatta juoksu sujui aika kivasti. Treenaamaan ei siis viikonloppuna juuri ehtinyt eikä ehdi nyt lähiaikoina oikein muutenkaan, tylsää. Paljon duunireissuja ja muita juttuja + kaiken maailman juhlia. No, otetaan loman kannalta, treenit maistuu sitten ehkä vieläkin paremmin, kun taas ehtii…