Tänään kippasin molemmat karvanaamat aamuvarhaisella autoon ja suunnattiin Agitokolaan tottistamaan.

Lili eka hommiin, häiriötä oli runsaasti, useita koirakoita samaan aikaan. Lili oli yllättävän hienosti, alussa piippausta mutta väheni ja sen jälk sujui hyvin. Alussa liikkeestä seisomista, ihan ok, kiinnitin nyt huomiota siihen, että L jäi kerrasta paikalleen, eikä yhtään tepsutusta. Ruutua tehtiin myös pari toistoa, ihan jees meni. Luoksetulon pyssäystä seisomaan, jätin nampat koiran taakse. Suht hyviä nämäkin. Kaukoja, olin ihan koiran edessä, aika hyvin meni vaikka oli kiekkoja koiralla. Askelia tehtiin myös, muuten hyvä mutta tässä tuli ääntä mukaan. Ryhmäpaikkamakuu loppuun, meni hienosti! L taisi vaihtaa kankulle kerran, mutta oli muuten rauhallinen ja paikallaan ja - mikä parasta - hiljaa. Aika oli ehkä pari minsaa.

Ramon kanssa askelia ja perusasentoja. Hyppy + seiso. Muuten hyvä, mutta pientä tepsutusta ja malttamattomuutta esteen toisella puolella. Unohdetaan tuo hyppyosuus nyt ja keskitytään siihen, että R pysyy liikkumatta seisomisessa. Tehtiin tätä sekä esteen takana että liikkeestä seisomisessa eli paikalla pysyminen teemaana. Kapulan luovutuksia ja otetta, aika hyviä. Ruutua muutama toisto, suht hyvin meni, tosin ekalla taisi tehdä pienen kaarroksen ruutuun juostessaan. Ryhmäpaikkamakuu, Ramo reunassa. Olin näkyvillä ja kävin palkkaamassa muutaman kerran. Pari vienoa piippiä kuului (niistä höh), muuten hyvä. Anski heitti puolivahingossa Tahvon lelun koirien eteen muutaman metrin päähän, R pysyi häiriöstä huolimatta hyvin.

Tosi kiva fiilis, kun saatiin molempien kanssa hyvät treenit. Joko Lilillä on pahin piippausvaihe taas menossa ohi tai sitten L alkaa tottua noihin tilanteisiin, tiedä häntä. Hyvä näin joka tapauksessa.

Anski vielä haukutti Ramonan. Sarjat 10, 25, 30, aloitus. Muuten varsin hyvä paitsi ekalla vähän haki rytmiä aluksi.

Iltapäivällä mentiin Ramon kanssa Laajalahteen Marin&Gerin kanssa lenkille. Tarkoituksella jätin Lilin kotiin, jotta Ramo saisi muutakin seuraa välillä. Lili kun on yleensä päällepäsmärinä noiden leikeissä, tekee Rampelle hyvää tavata muitakin.

Ihana pakkassää taas! Kivat lenkkimaastot tuollakin, tosin jotkut pässinpäätyttöset päästivät pystykorvansa meidän luo tosta noin vaan. Huutelin niille, että tää ei uroksista tykkää. "Ei se haittaa, nää on kaikki narttuja." Minä siihen, että ei tää niistäkään tykkää. Ei tullut mitään rähinää puolin eikä toisin, mutta on noi vaan niin raivostuttavia tapauksia. Lenkin jälkeen mentiin Marille vielä syömään TERVEELLINEN salaattilounas :-) Ramo päristeli Marilla pariin otteeseen Gerin kauemmas. Lopputulos ei kuitenkaan ollut varmaan ihan Ramon toivoma, Geri nimittäin vain leikkivilliintyi Ramon menepois-yrityksistä Nauru