Viime viikko meni koirien näkökulmasta ankeasti. Työkiireitä ja flunssaa pukkaamassa päälle, ei kerkiä eikä kykene valivalivali. Tällä viikolla onneksi korjausliike eli parempia lenkkejä jo viikolla ja perjantaina - tadaa! - mökille. Oi sitä rekkujen riemun määrää, kun pääsivät rälläämään pihalla ja nauttimaan enemmästä tilasta (ja pakenemispaikoista pikku-J:n rakkaudenosoituksilta...) myös sisällä.

Lauantaina tottista molempien kera.

Lili ensin. Perusasennot ja seuraamista, vähän oli paikka taas vinona ja kiekat kaakossa. Liikkeestä jääviä: osaa kaikki, jos vaan kuuntelee... Nyt tehtiin eka juoksusta seisomista ja sitten kokeilin juoksusta maahan yhtäkkiä välissä eikä L pystyny kuuntelemaan käskyä, vaan seisoi ekat 5 krt. Kiloisen kapulan nouto pari kertaa. Ekalla otti ensin huonosti kapulan suuhunsa, muuten oli vauhtia hyvin. Edestä perusasentoon siirtymisiä, jotka helposti jäävät vähän vajaaksi. Lopuksi paikkamakuu ja paukut. Nousi kerran istumaan, kun viiden metrin päästä suhaisi traktori ohi. Se anteeksiannettakoon.

Rampelle palkkauskokeilu: palkka vain ja ainoastaan kupista auton luota. En tajua miksi, mutta jotnekin se palkka on vaan parempi kun se ei tule ohjaajalta. En tajua, mutta tosiaan, pelitti. Perusasentoja ja eripituisia seuraamisia, hyviä olivat ja ilme oiva. Jääviä, jotka kaikki taisivat mennä abaut oikein. Kiloisen kapulan nouto pari kertaa ilman luovutushinkkausta, oikein hyvät. Paikkamakuu ja paukut, hyvin sujui. Hieno rekku!

Käytiin myös lumikenkäilemässä, mikä oli koirille (ja ihmisille myös) hyvää kuntotreeniä. Lauantaina Simo kävi metsällä ja palasi kolmen rusakon kera. Ne kiinnostivat koiria aika lailla. Etenkin Rampe kuulemma tärisi kauttaaltaan innostuksesta, kun pääsi tutustumaan pupuihin. (Niin ja metsästyskoira olis Simolle tilauksessa heti, kun tilanne sen sallii. Pienimünsterinseisoja oli jo hetken listalla ykkösenä mutta kaipa käyttölabukka sitten kuitenkin voittaa.)

Lueskelin myös Pk-lehteä, lähinnä koekalenteria. Jälki3:n kokeita olis useampikin potentiaalinen kesällä tiedossa. Avoimen kokeita huonommin, mutta toivotaan, että seuraavassa lehdessä lisää.

Ihanaa oli mökkeillä. Pian uusiksi, toivomme kaikki viisi.