Tänään treffattiin Mari&Geri suolla. Oli kiva kimppalenkkeillä pitkästä aikaa, hauskaa oli kolmikolla. Kesken lenkin saatiin sitten hätistellä kauemmas yksi suu vaahdossa louskuttanut dobberi. Hohhoijaa taas mikä koiranomistaja. Ei pitänyt mitään kiirettä hakeakseen koiransa pois eikä mitään sanonut, kun vihdoin ehti paikalle. P*kele. Tollaisessa tilanteessa ei kyllä kädet meinaa riittää kahden koiran kanssa. Monoa olisi louskuttaja saanut, jos lähemmäs olisi tullut.

Lenkin jälkeen haukutettiin Ramona. Sarjat oli ehkä 20, aloitus, 30, 10? Hyvin haukkui. Lopuksi vielä ammuin molemmille vuorotellen. Samat sävelet molemmille: koira makuussa, sapuskapurkki takana, kaksi paukkua ja vapautus syömään. Hyvin meni molemmilla, Lililtä ihan pieni piip paukkujen jälkeen. Odotin, että hiljeni ja vapautin.

Lenkin jälkeen meille tuli työmiehiä fiksaamaan lämpöpattereita. Lili sai miehestä kunnon sätkyn. Karsea räkytys, jolle ei meinannut loppua tulla. Rampe vahtii myös mutta se pääsee noista tilanteista yli. Lili sen sijaan ei lämmennyt äijistä lainkaan, vaikka pääsi haistelemaan ym. Se kyllä selvästi vaistoaa, milloin tulija ei ole mun/meidän kaveri tai tuttu.