Apuuva, mitäs tässä on tullut puuhasteltua...

Ke Ramon kanssa tottisteltiin samoin sävelin samoja juttuja ja samanlaisissa märissä olosuhteissa kuin maanantaina. Kivaa oli taas, ei siitä sen enempää, koska tosiaan samoja asioita tehtiin samanlaisin suht hyvin tuloksin kuin ma.

Tänään olin vapaalla (ihanaa!!) ja ennen hard core joulushoppaamista (mielenkiintoista...) kävin molempien kanssa Uusiksessa lenkillä ja vähän treenaamassa. Paukuttelin lenkin aikana molemmille yhtäaikaa, etsivät namppoja, hyvin meni. Lenkin jälkeen yhtäaikaa molemmat paikkamakuussa, ehkä 3 min, hyvin meni.

Sitten vähän tokoilua molempien kanssa. Lili oli vähän pihalla. Eikä se nyt ihme ole, sen verran vähän olen sen kanssa viime aikoina treenannut. Luoksetulon pyssäystä seisomaan, vähän hitaita olivat. Tai muutama oikein hyväkin, mutta epätasaista tekemistä. Ruutu ei sujunut aluksi ollenkaan, Lili ei tuntunut hahmottavan sitä aluksi lainkaan. Lähemmäs mentiin ja sitten onnasi paremmin. Kaukokokeilu aika läheltä. Muuten sujui hyvin, mutta istu-seisossa tulee vähän eteenpäin. Sitä on treenattu vähiten, joten ei ihme. Kaukoja on kotona tehty jonkin verran viime aikoina, täytyy nyt oikeesti ottaa se tehotreeniin, etenkin tuo i-s-i.

Ramon kanssa ruutua, luoksetulon stoppia seisomaan, liikkeestä maata. Ruutu hyvä, pari lähetystä, toinen pitkältä, oikein jees. Pidensin aikaa kehuihin ja palkkaan, kun R seisoi ruudussa, hyvin kesti. Merkkiä myös ja merkiltä ruutuun lähetystä, aika jees treenimäärään nähden. Muutama kaukomaahanmeno, alkaa herneet penskalla kohdata tässä, ei tule enää mua kohti käskyn saatuaan, vaan meni niiltä sijoiltaan maihin ja aikas nopsasti vielä.

Luoksetulon stopissa ahaa-elämys: oon koittanut valeheitolla pysäyttää Ärrää eikä se ole toiminut. Tajusin kuitenkin yksäkkiä, että oon tehnyt heittoja vaan alakautta. Nyt kokeilin yläkautta - ja johan toimi! Daa mikä toope minä. Onhan se ihan hyvin, että ehkä puoli vuotta oon kokeillut, että hiffaisiko R tuon valeheiton eikä ole ennen tätä mielessä käynyt, että sen pallon voisi heittää niin kuin sitä kuuluukin heittää. Takapalkkaa treenattiin myös, aluksi ihan simppelillä, että tajuaisi idean. Taisi sekin mennä jakeluun.

Jurppi treenin jälkeen, kun en ollut jaksanut suunnitella treeniä. On se vähän sinne päin hutkimista, jos ex tempore ottaa. Ei sitä näköjään meinaa ikinä oppia.