Viikonloppu meni kaksijalkaisilta humpsutellessa pikkujouluissa ym. ja koirien kanssa lähinnä lenkkeiltiin. Eppua&Leeviä L&R tapasivat peräti kahdesti; Lili tosin ei lenkkiseuraa oikein arvosta siinä mielessä, että L vaan kahta kauheammin jahtaa Ramonaa, vaikka muutakin seuraa olisi.

Eilen kävin koirien kanssa suolla lenkillä korkkaamassa uudet saappaat. Joita tosissaan tarvittiin. Jestas sitä veden määrää! Ja lisää tuli kaiken aikaa... Lili päätti taas ilahduttaa kieriskelemällä megaoksettavassa peessä. Kylki ruskeena ja kuvottavalta haisevana se riensi mun luokse kieriskelyretkeltään... Että silleen. Paukauttelin taas molemmille, kun etsivät namppoja. Hyvin meni.

Illalla oltiin EPK:n pikkujouluissa ja saatiin Simon kanssa kunniamaininta: "pariskunta, joka lupautuu kaikkeen". Jee ;-) Simostahan leivottiin tuossa EPK:n jälkivastaava, joten hyvin ollaan itsemme sotkettu EPK:n touhuihin. Mukava ilta!

Tänään koissut pääsivät kuitenkin onneksi pitkästä aikaa myös hommiin, Simon kanssa jäljelle Illalla mun piti lähteä vielä Taliin tottistelemaan, mutta laiskuus voitti, buu mua. Oli taas niin karsea keli, että suunnitelma jäi toteuttamatta. Äh. Ens viikolla pakko ryhdistäytyä.