Viikonloppuna ohjelmassa oli hassunhauska hiihtoleiri tyttöporukalla Pirkanmaalla. Mukana viisi urheilullista neitokaista ja kolme varsin sporttista rekkua. Ihana, rentouttava, hulvaton viikonloppu, näitä tarttisi kipeästi useammin! Tai no, tollaista tissuttelua, karkin mässyttämistä ja muuta herkuttelua ei kyllä kovin usein voi harrastaa…

 

Sää oli mitä mainioin: -5 asteen molemmin puolin, lauantaina arskaa, su samoin aamulla, ip pilvistä. Maisema oli varsin talvinen, lunta oli ihanan paljon. Etenkin kun perjantaina kun startattiin kotoa, pk-seudulla tuli taivaalta jotakin rännän tapaista. Kamera oli mukana, alla pari otosta, täällä lisää. Sain vihdoin hommattua meillekin kuvagallerian, saapi helpommin jaettua kuvia ja laitettua niitä näytille muutenkin.





Lauantaina käytiin melkein kolmen tunnin lenkki jäällä, sunnuntaina vain noin tunnin, mutta se olikin sitä reippaampi ;-)

 

Koirat lähinnä nauttivat ulkoilusta ja tilasta ja hangessa juoksemisesta, mitään treenejä ei tehty, tosin kerran otin pyssyn ja koirat ja suunnattiin navetan taakse… eli siis paukkutreeni, hehheh. Rampe ja Geri tulivat hyvin toimeen, kerran tuli vähän sanomista puolin ja toisin kepistä mutta muutoin oikein sopuisaa eloa ja oloa.