Laitoin L:n odottamaan hallin reunaan kiinni siksi aikaa, että siivottiin agiesteet pois. Pysyi hyvin paikallaan ja aika pitkään hiljaa. Sitten kun hetkeksi pysähdyttiin juttelemaan Annikan kanssa tokokokeista (ollaan menossa samaan kokeeseen 10.5.), L haukahti muutaman kerran. Menin hakemaan sen treeneihin vasta, kun oli ollut hetken hiljaa.

Aluksi liikkeestä istumista. L selvästi sekoitti aluksi liikkeestä seisomiseen, jota ollaan tehty nyt tosi paljon. Tein helppoja aluksi ja alkoi sujua. Alkoi sitten sujua, ja Simo naksutti nopeista. Ihan hyvin meni, mutta nopeampia nämä saisivat olla. Millähän saisi sitä nopeutta? Tätä täytyy kysyä fiksummilta.

Kapulan pitoa. Meni hyvin. L oli selvästi innoissaan ja kantoi pureksimatta ja toi kapulan hienosti. Tein vain muutaman toiston, koska meni niin hyvin. (Simo patisti lopettamaan ajossa, hyvä!)

Kaukoja. Maahan-istu-maahan-istu... Olin vain noin metrin päässä. Hyvin meni. L nousee aika nopsasti makaamasta istumaan, mutta maahanmeno on näissä aika hidas. Palkkasin epäsäännöllisesti välillä yhdestä liikkeestä, välillä kahden sarjasta.

Paikkamakuu ryhmässä. Hyvin meni. Välillä L oli vähän levoton. Toisesta reunasta, ei Lilin vierestä, lähti koira pari kertaa liikkeeseen, ja L pysyi hyvin. Tehtiin vain tämä yksi, koska meni niin hyvin.

Lopuksi juoksutettiin Liliä pari kertaa A-esteen yli. Juoksi innolla. Laitettiin se kantamaan meille narupatukkaa, hyvin meni.

Ihan hyvä treeni, maltettiin kerrankin lopettaa ajoissa :-)

Leena