Esineitä ja ilmaisuja Halkolammella. Ihana ilma! Aurinkoa ja pakkasta reilu -5. Simo meinasi tulla kipeeksi ja jäi kotiin lepäilemään, joten treenasin molemmat koirat. Koska lunta oli vielä paljon, tallattiin (tai muut tallasivat, me kun ehdittiin paikalle vähän myöhässä…) polun ympärille kaistale, täyssyvä varmaan, leveyttä ehkä vajaa 10 m.

 

Molemmille kaksi esinettä, toinen n. keskikohdassa oikealla ja toinen vähän taaempana vasemmalla. Lili ensin. Hirmusti oli intoa, esineitä ollaan tehty viimeksi joskus syksyllä. Selvästi olisi mieluummin pysytellyt poluilla/kantavalla lumella. Eka esine löytyi nopeasti, toista joutui vähän kauemmin etsimään. Varmaankin 5 min sisällä löysi senkin kuitenkin.

 

Ramo oli yhtä intona ja esineet löytyivät nopsaan. Ekalla tuhatta ja sataa takaosaan, näki selvästi kun bongasi esineen hajun vauhdista ja paikansi pian. Ekasta pari makkarapalaa palkaksi, kuten Lilillekin. Toka löytyi samoin nopeasti, siitä jauhelihaa naamaariin. Taitavat rekut!

 

Ilmaisut Lilille parkkiksella. Marjo oli ukkona, Maxin nahkaiset rullat lainassa, kun omat olivat Simon treeniliivin taskussa… Ekalla annoin Tuo-käskyn, kun nappasi Marjolta rullan, seuraavilla ei tarvinnut. Hieno koira!

 

Rampe sai vähän etsiäkin. Linda, Merja ja Lena menivät vuorotellen piiloon, R näki, kun lähtivät. Intoa kovasti ja vauhti oli kohdallaan. Näillä suorat palkat. Sitten Marjo vielä kahdesti haukutti 10-20 lopuksi. Hyvin meni ja kivaa oli.

 

Aurinkoinen päivä piti käyttää hyödyksi ja käytiin vielä iltapäivällä lähikalliolla kameran kanssa.

 

 

 



Ramon on pakko ottaa frisbeestä näin kiinni... Koominen pusuhuuli.