Treeniä treenin perään tänään. Eka käytiin Talissa, koko kööri. Mulla hakuryhmän tottis ja Simo tuli muuten vaan. Hurja keli: älyttömiä tuulenpuuskia ja sen takia alkoi hytisyttää kentällä aika nopsasti. Talista kun siirryin toisiin treeneihin alkoi vielä sataakin. Ou jee.

Simppa ja Lili tekivät mm. seuruuta ja jääviä. Seuruussa alussa poikitti aika lailla mutta asento parani huomattavasti vähän päästä. Varmaan kannattaa tuohon kiinnittää treenin alussa heti huomiota, jotta ei alkuinto johda edistämiseen. Jäävissä muut hyvin mutta seisomisen jälkeen tarjomisen istumisessa seisomista. Näissä kannattaa kyllä käskyyn kiinnittää huomiota, ettei oo liian samanlaiset. Paikkamakuu, Simo piilossa. Nätisti oli vaikka kentällä paljon porukkaa ja riekkuvia koiria.

A- ja hyppynoudot, tosi jees, molemmat. Lilillä on kyllä tosi hyvä into noudoissa eikä se mählää kapulaa yhtään. Tiiviit ja suorat luovutukset. Vieras kapula ei häirinnyt lainkaan. Hyppynoudossa taisi tulla vaimea haukahdus pois päin hypyn jälkeen, ei paha kuitenkaan. Eteenmeno, Simo heitti pallon palkaksi.

Ramo hengaili kentällä hetken mun mukana ennen meidän vuoroa. Meinasi pirulainen rähjätä Ritulle (melkein 6 vee riiseninarttu, jota R on muutaman kerran lenkillä nähnyt ja fanittanut), kun tämä käväisi meidän lähellä. Muutoinhan tuo ei rähjää mutta treenitilanteissa oon pariin kertaan huomannut, että R voi olla ärhäkkänä, jos Häntä joku uskaltaa häiritä kun Hän treenaa. Täytyy tuo pitää mielessä, ettei pääse rähinöitä syntymään.

Tehtiin taas henkilöryhmä, joka meni hyvin. Tosin alussa oli vähän piippiä mukana, koska oltiin viety eteenmenolelu yhdessä treenin aluksi kentän laitaan. Sitten tehtiin esteet, molemmat meni jees. Ensin ilman patukkaa ja sitten patukan kanssa. Reippaasti menee A:n, tykkää selvästi siitä kovasti. Hyppyeste oli ehkä 70 cm, ilmavasti meni. R:llä ei oo toistaiseksi ainakaan ilmennyt taipumusta ponnata esteestä. Sitten se eteenmeno loppuun, täysillä meni ja suoraan. Matka lelulle oli pitkä mutta usko riitti loppuun asti. Sitten vähän pelattiin lopuksi.

"Virallisten" treenien jälkeen jatkettiin Rampen kanssa Lepuskin up:oon, jossa Piia ja Noora treeniseurana. Piia ensin haukutti Ramon. Sarjat n. 15, 30, 10, 35. Tosi jees. Edelleen R haukkuu jo matkalla ukolle mutta en nyt ala siihen puuttua, se varmasti jää metsässä pois.

Laitoin ruudun valmiiksi ja tehtiin se ekana. Tosi jees, tehtiin pari toistoa, eka ehkä 5 m päästä, toka 10 (?) m:n. Lujaa ja suoraan menee ruutuun ja alustalle ja siitä pallopalkka. Sitten tehtiin tunnaria taas. Kapulat oli hajustuneet Piian liivin taskussa jonkin aikaa. Laitettiin taas väärät riviin pystysuuntaan ja oma niiden taakse vaakaan. Pari näitä ja sitten siirsin omankin muiden kanssa riviin, tosin väärät lähempänä toisiaan ja oman molemmin puolin väljää. Yhteensä ehkä 7 toistoa. Vikoilla vire selvästi laski - mikä oli hyvä. Ainakin vikat kolme R toi oman suoraan. Ekalla otti ensin väärän suuhun mutta vaihtoi oikeaan. Teki kyllä hyvin hommia eli haisteli kunnolla. On mun mielestä sinänsä hiffannut hyvin liikkeen idean. Täytyy vaan saada nyt runsaasti toistoja alle ja vähitellen sitä etäisyyttä kapuloihin. Ja pitää huoli siitä, että vire tarpeeksi alhaalla.

Loppuun tehtiin vielä paikkamakuu. Olin aika lähellä, aika ehkä pari minsaa. Eka ei olisi tehnyt mieli käydä maate märälle asfaltille mutta makasi siellä kuitenkin hyvin. Ei piippausta eikä muutenkaan levottomuutta = vire oli sopivan alhainen. Ehkä tämä tästä taas.

Ai nii, pakko lisätä: illalla vähäsen s-m-s-kaukoja molempien kanssa. Aika vähän mutta sainpahan tuon nyt aloitettua. Nyt pitää tehdä joka ilta näitä! Rampen kanssa myös 650 g:n kapulan pitoa. Muutama ihan napakkakin jo.