Tänään Gerin lauma ja minä ja Rara Äijänsuolla lenkillä. Ja vedettiinpä sitten parin tunnin tehokas lenkki. G&R on jo hyvä parivaljakko, kokoero ei enää juuri menoa haittaa. Lenkin lopuksi törmättiin myös Gerin toiseen kaveriin, puolivuotiaaseen Bosse-irlanninsetteriin. Raraa ällötti taas aluksi nuori uros - tää on siis ihan tavallista nykyisin näköjään - mutta suht sopuisaa menoa kuitenkin. Rara juoksutti tyytyväisen näköisenä nuorempia perässään keppi suussaan. Ja sitten tiputti kepin ja sai hermarit muille, jotka sen mielestä ilmeisesti kepin häneltä veivät.

Lenkin jälkeen Mari oli Raralle ukkona. Neljä haukutusta: eka aloituksesta (n. 5), sitten n. 20, toinen 20 ja lopuksi 10. Aika kivan oloista haukuntaa, varmuutta tulee kyllä selvästi lisää, kun nyt on saatu muutama treeni lähekkäin. Sovittiinpa myös, että Rara pääsee Gerille yökylään lokakuun alussa, kun ollaan Simon kanssa häissä.

Illalla vielä vähän kotitreeniä Raran kanssa. Perusasentoon siirtymisiä erilaisista kulmista, kosketusalustaa ja liikkeestä maahanmenoa, jota tehtiin leikin seassa. Koitin epätoivoisesti pitää meidän pienessä eteisessä leikkitempoa yllä. No hauskaa ainakin oli ja tiivis tunnelma :-)

Simo & Lili päätyivät sitten niin ikään Äijänsuolle vähän meidän jälkeen. Heillä lenkkiseurana Simon entinen työkaveri Maria & Tiuhti-lakelandinterrieri.