Juoksemassa taas pikkaisen tauon jälkeen. Aivan ihana aamu taas kerran. On muuten ollut paljon aurinkoisia ja ihania aamuja tässä kevään aikana. Vältyttiin rusakkokohtaamisiltakin tänään.

 

Töiden jälkeen käytiin vähän Ramon kanssa tokoilemassa Lintumetsän koulun vieressä. Hirmu hyvää häiriötreeniä saatiin, koulun kentällä oli iso joukko pienen pieniä futaajia treenaamassa ja paljon vanhempia ja muuta porukka pyöriskelemässä ympäriinsä. Aluksi Ärrän pää vähän kääntyili mutta pian malttoi keskittyä tosi hyvin.


Seuruu oli tänään "vain" ihan jees, piirun verran täpäkämpää on yleensä. Liekö lämpö vähän vaikuttanut? Tehtiin eri pituisia pätkiä, käännöksiä, juoksua, hidasta käyntiä ym. Teknisesti mielestäni aika hyviä mutta tosiaan ihan vähän lörppänä fiilis jotenkin. Itsekään en kyllä ollut ihan parhaassa terässä (väsyväsyväsy…).

 

Ruutu, jonka olin laittanut koiran nähden paikalleen. Tää oli oikein hyvä, tehtiin pari toistoa. Ei oo hetkeen enää pysähtynyt ennen ruutua, mitä tarjosi jossakin vaiheessa välillä. Mun heitot näköjään onnaavat paremmin ja R tietää, että pallo lentää ruudun taakse.

 

Liikkeestä seisomiset oli tänään myös vähän löysiä. Jätin sitten nopeuden hakemisen pois ja treenattiin lähinnä paikallaan pysymistä kun meikä pyöriskeli koiran ympäri.

 

Nouto-otetta ja malttia. Maltti on neitokaisella kasvanut, hyvähyvä. Otin muutaman toiston, jossa kapula lentää ja R:lle pallo lentää taakse ja haen itse kapulan pois. Yhdellä tai kahdella liikkui heiton jälkeen pari senttiä eteenpäin, näistä ei palkkaa vaan uusi yritys. Sitten erikseen kapulan tuonteja eli jätin koiran odottamaan, kapula muutaman askeleen päähän koirasta ja itse kapulanheittoetäisyydelle. Nää meni aika hyvin, varsin täppänä vauhti rekkusella ja hyvin tarrasti kapulaan.

 

Pikaiset kaukot vielä ennen lähtöä, menivät kerrasta oikein, hyvä Rampe! Ekalla olin aika lähellä, sitten otin vähän etäisyyttä. Takapalkalla mennään. Kunhan jaksetaan hinkata, niin aika pian tuon pitäisi olla avokunnossa. Pitäisi vaan käskytystä saada tuohonkin.

 

Mari&Geri ottivat meidät kyytiin ja mentiin vielä suolle lenkille. Kivaa oli, ihana ilma. Paukuttelin kesken lenkin koirille ja ennen kotiin lähtöä vielä haukutukset. Mari pääsi keväiseen varvikkoon makailemaan eli treenattiin taas mm:n outoja asentoja. Hyvin pieni haukkui, sarjat ehkä reilu 20, vajaa 50, reilu 60, 25. Kiitos taas M&G haukutusavusta ja lenkkiseurasta :-)

Illalla kotona vielä Rampelle vähän lisää kaukoja ja kapulan otetta.

Simo&Lili kävivät jäljellä. Ehkäpä vähän myöhemmin saadaan tästä raporttia asianosaisilta...

Ja AI NIIN: Ramonan äipästä Demistä tuli viime viikolla AVA!! Mieletöntä! Onnittelut vielä näinkin Demi&Kati, tajuttoman hienoa!