Tänään suunnattiin Ramon kanssa Lepuskiin Hilkkaa ja Jekkua tapaamaan. Ramonalla oli kauhee kiire koko matkan, liekö arvannut, mihin oltiin matkalla. Ja voi että oli penneillä hauskaa! Ne on kyllä kovin suloinen pari kun pomppivat toistensa perässä. Töpöhäntäinen suklaanruskea kikkarakarvainen vesikoiran penska on aika kiva otus :-)

Oman osansa hauskuuteen oli lumella, jota tuli koko illan lisää ja kun kotiin palattiin, saatiin jo tarpoa ihan hyvässä kinoksessa. Uskomatonta, että se talvi päättää tähän aikaa tulla! Ramona kyllä tykkää, se menee ihan sekaisin, kun saa riehua lumessa.

Kotiin palatessamme otettiin ihan pikkaisen tottista koulun pihalla, seuraamista ja seisomista ja luoksetulo. Kivasti teki neiti hetken hommia houkuttelevasta lumesta huolimatta.

Lilikin pääsi kavereita tapaamaan, kun Simo otti sen Kauklahteen mukaan ja siellä oli myös Veeti ja Helga. Vähän olivat myös lenkillä tottistelleet, L oli ollut rauhassa ja hyvin kuulolla. Eli kysymys kuuluukin: ottaako L musta paineita... Seurataan tilannetta.