Tänään oli sitten pakko jo meikäläisenkin päästä ulos ja vähän edes treenaamaan. Simpalla koiraton päivä, on joutunut olemaan yksinhuoltajana nyt viikon verran.

Mentiin Uusmäkeen lenkille, ennen sitä tottissessiot molempien kanssa. Eka Lili. Laitoin sen paikkaistumiseen ja tein ruudun valmiiksi plus hetken hengailin. Hyvin pysyi, tosin nokka pariin otteeseen veti takaviistoon - siellä olikin sitten einespitsan jämät (!), huomasin jälkikäteen. Tehtiin seuruuaskelia, tein vähän suunnitelematta sekaisin kaikkea. Eteenpäin 1-3 askelta meni tosi hyvin. Taaksepäin koissun peppu vähän oli vinossa ulospäin, näitä täytyy hinkkailla. Sivulle ihan OK, näihin pitää omat askeleet treenata oikeesti sujuviksi ilman koiraa... Sitten helppoa ruututreeniä: alusta ruudussa, aloitettiin aika läheltä ja sitten kauemmas vähitellen, hyvin meni. Otettiin myös luoksetulon pysäytystä maahan: jätin seisomaan, kutsuin Lilitänne ja aika nopeesti Maa. Suht hyvin meni, pari kertaa tarjosi seisomista, mutta loppua kohden alkoi sujua.

Neljän minsan paikkamakuu, olin piilossa. Hyvin taisi pysyä, suht liikkumatta ja hiljaa. Kapulan tuonteja "vinosta"; jos Lili joutuu tuomaan kapulan ei suorassa linjassa muhun päin, se helposti jää vähän vinoon. No, näitä hinkkailtiin joitakin kertoja, ja taisi alkaa vähän hiffata. Jatketaan treeniä. Yhdessä jätetylle purkille eteenmeno kaukaa, suht hyvin meni, juoksi tosin ihan vähän vinoon.

Sitten penska. Neiti oli aivan täpinöissään, huomasi, että treenitaukoa oli ollut. Leikittiin ekaksi hetki narupallolla ja voi kiesus sitä intoa. Kosketusalustaa ruudussa, vähän oli hakemista aluksi mutta saatiin sujumaan. Kun R menee alustalle ja saa siitä palkan, se meinaa vaan jäädä tamppaamaan alustalle tyyliin "tässä oon, lisää namppaa"... Maahanmenoja sekä "liikkeestä" että koiran tullessa mua kohti, olivat nopeita. Seuruuta koitettiin myös, mutta meinasi peppuperhana lähteä taas vähän kieppaamaan ulospäin. Niinpä tehtiin pepputreeniä aika paljon. Imutusta myös jonkin verran.

Ehkä parin minsan paikkamakuu, sapuskapurkki takana, käyskentelin itse vähän ympäriinsä osan ajasta, hienosti pysyi liikkumatta paikallaan ja kontaktikin mussa, paitsi pari kertaa piti varmistaa, että sapuskapurkki oli vielä tallella. Lopuksi eteenmeno sapuskapurkille. Sitten tehtiin vielä keppileikkiä eli laitoin askeleelle kepin, joka oli ollut hajustumassa mun taskussa, ja Rampe etsi kepin ja sitten riehuttiin sillä. Muutama näitä ja oli tosi hauskaa riekkua kepin kanssa.

Ja sitten siis lenkille, jonka jälkeen meikäläinen oli aivan puhki. Saamari, että jurppii, peruskunto aivan nollissa taudin jäljiltä. Puuh.