Tänään Ramon kanssa hakutreeneissä. Ihana keväinen auringonpaiste, harjoittelin vähän kuvaamista treeneissä. Ei oo helppoo hommaa. Mutta kivaa :-) Ramonalla oli kolme maalimiestä, jotka yksi kerrallaan piiloihin. Ramona tuntui tietävän tosi hyvin homman nimen. 15-20 m:stä sai hajun ja läksi reippaasti sitä seuraamaan ja löysi heti maalimiehet. Reippaasti maalimiehen luo, palkkana namia ja R jopa vähän innostui leikkimäänkin maalimiehen kanssa. Mun täytyy vaan muistaa ohjeistaa maalimies tuosta leikkimisestä: R menettää leluun tosi helposti mielenkiinnon, kun se kuolee. Saalis- ja repimisleikki on kivaa, mutta kuolleen saaliin omiminen ja riepominen ei oo ainakaan toistaseksi ollut Ramon juttu (toisin kuin Lilin joka mielellään omii lelun ja rieputtaa sitä itsekseen sen voitettuaan).

Oikein hyvä treeni siis. Tuuli melko kovaa ja suunnattiin tietysti maalimiesten lähestyminen vastaiseen, joten R sai helposti hajun. R oli heti alusta alkaen nokka ilmassa, eli ei koittanut yhtään jäljestää, kuten viimeksi vähän ekalla ukolla. Jos jatkossa noin hyvää tuulta treeneissä, etäisyyttä maalimieheen voi Marjon mukaan pidentää. R oli autosta tullessa aivan täpinöissään, oli kovasti intoa päästä hommiin.

Treeneistä suunnattiin Uusikseen, jossa kierrettiin tunnin lenkki, oikein kiva oli kahdestaan talsia. Ja minitottikset ennen kotiin lähtöä, seuraamista lähinnä ja leikkimistä. R oli totaalisen hiekkainen, kun lähdettiin kotiin ja "pääsi" suihkuun.