Loman jälkeisviikot touhut pikana. Tauon jälkeen maanantaina tokoilua molempien kera Uusmäessä. Perusjuttuja R:n kanssa, ei tainnut mitään kummempaa ongelmaa olla. Lilin kanssa noutojuttuja ja vähän askelia ym. seuraamista. Molempien kanssa hirmu kiva tehdä hommia tauon jälkeen. Taisi tehdä hyvää kaikille.

Keskiviikkona kävin juoksemassa molempien kanssa ja karseeta taisi olla. Torstaina etätöissä ja päivällä Talissa tottista R:n kanssa, jonka jälkeen molemmat koirat + Mari & Geri lenkille. G oli vähän hämmentynyt, kun meidän juoksuisista ei ollut oikein juoksukaveriksi... Tottiksesta ei varmaan muuta ihmeellistä, kuin että kolautti metrisellä ihan kunnolla pois päin hypätessä. Täytyy tuossa nyt muistaa pistää jokin este maahan, jotta R tajuaa ponnistaa kauempaa. Tehtiin pari toistoa kolauttamisen jälkeen, toimi sitten hyvin. Ei se tietysti tyhmä ole, ekalla on vaan jotenkin aina niin kiire yli, ettei tunnu oikein keskittyvän.

Pe käytiin Saaran&Serin ja Piian&Monan kanssa Luukissa treenaamassa. Ramolle janatreeni. Kolme lähetystä ja keppiä. Etäisyys lähetyksestä jäljelle ehkä 15-25 m. Sitten tottista parkkiksella, tehtiin perusjuttuja ja mm. paikkamakuun sillä välin, kun Seri teki hommia. Hyvin sujui.

La sama homma uudestaan eli S&S Luukissa treeniseurana. Janatreeni tänäänkin, nyt en käynyt Ramon kanssa jäljen päässä näyttämässä. Ihan OK sujui ekaksi tällaiseksi, jouduin tosin kerran muistaakseni antamaan uuden käskyn. Toka ja kolmas oli tietysti paremmat, kun tiesi varmasti mitä tehdään.

Tottiksessa S&S samaan aikaan kentällä. Perusjuttuja taas ja makuu Serin treenatessa. Metrisellä otin yläosan irti ja laitoin lappeelleen maahan esteen eteen. Tämä auttoi ja R hyppäsi puhtaasti. Jatketaan tuota.