Olipas aikamoinen treenisunnuntai! Päivä alkoi Ramon kanssa hakutreeneissä Mastolla. Tarkoitus oli mennä Siikajärvelle mutta siellä oli jo jengiä. Kasilta olivat aloittaneet; täällä pitää näihin aikoihin startata viikonloppuaamuisin treenit hyvissä ajoin, jos haluaa päästä hyviin maastoihin...

Ramolle kaksi maalimiestä. Haettiin ekalla hajua melko läheltä maalimiestä ja sitten vein Ramon vähän kauemmas ja lähetin. Ihan OK meni, mutta vähän pois päin vieminen hämäsi neitiä. Ukko löytyi kuitenkin hienosti ja reippaasti taas Ramo meni palkkansa hakemaan. Sitten toinen samanlainen, meni paremmin, lähettäminen ei enää hämännyt. Hautalan Maria sai Ramon leikkimäänkin. Koitan ottaa leikkimisen treenin loppuun merkiksi siitä, että hommat tehty. Ramo meinaa aina maalimieheltä lähteä kauheaa vauhtia jatkamaan hommia, joten hyvä, jos saisi sille loppuleikillä kerrottua, että treeni ohi.

Treenien jälkeen mentiin Pauliinan ja Katin ja Urho- ja Ritu-riisenien kanssa lenkille. Hienosti Ramo-pikkuinen paineli menemään isojen kanssa. Oli kyllä etenkin Ritulle nöyrää tyttöä, mikä olikin oikein fiksua, koska Ritu on tiukka täti. Lenkin jälkeen vielä viskelin Ramolle vähäsen hanskaa metsää, oli kivaa ja vauhdilla palautui hanska mulle, suoraan käteen joka kerta. Pari kertaa jätin Ramon puuhun kiinni ja vein esineen pidemmälle. Hienot, suorat pistot ja esine löytyi heti.

Sitten kotiin hetkeksi hengähtämään ja syömään, minkä jälkeen koko lauma autoon ja nokka kohti Halkolampea ja viestitreenejä. Ramo sai levätä eli ei otettu sille treeniä lainkaan, ainoastaan ampuminen, joka meni hyvin. Lilille kimppatreeni Ekkon, Ollin ja Vasmin kanssa. Otettiin nyt tarkoituksella useita siirtymisiä, jotka menivät hyvin; yhdellä kerralla L oli pysähtynyt vähän matkan päähän Simosta lähdön jälkeen, mutta jatkanut itse matkaa; hyvä, että ratkaisi itse. Muutenkin treeni oli Lililtä onnistunut; ainoastaan ääntä lähti taas odotteluissa vähän liikaa. Ari kertoi meille ajat kympistä alaspäin, Lilin peppu vähän nytkähti, kun kuului Aika, eli hyvä treenata näitä. Ampuminen Lilille ennen treeniä, samalla tavalla kuin aiemmin, hyvin meni.

Sitten taas kotiin, minä ja Ramo jatkettiin tosin melkein saman tien Purinalle tokoilemaan. Lilin jätin kotiin, hänen vuoronsa tottistella huomenna... Ramon kanssa tehtiin ekaksi perusasentoja, myös siksakkia ja edestä/etuviistoista perusasentoon siirtymistä. Seuraamista, jossa ihan OK pätkiä taas. Koitan malttaa pitää tarpeeksi lyhyinä, jotta peppu ei ehdi lähteä kääntymään. Pari patukan noutoa, jotka aika kivoja; paluuvauhtia pitäisi saada vielä piiru lisää. Muutama agiaidan yli hyppy hyvin matalalla. Pari niin, että kutsuin Ramon esteen yli, ja pari siten, että heitin namin yli ja Ramo perässä. Paikkamakuita pari, hienosti meni, kävin kerran jo vähän kauempana kääntymässä, hienosti piti kontaktin ja pysyi aika lailla sfinskinä. (Liikkeestä) istumisia, olivat taas nopeita. Luoksetulo loppuun, vauhtia oli taas hienosti.