Simppa kävi Lilin kanssa treeneissä eilen. Perusjuttuja: kapulan pitoa ja noutoa; estenoutoa, joka meni hyvin aluksi, mutta lopuksi L kiersi esteen usemman kerran. Paikkamakuu hyvin.

Kotona on treenailtu kaukoja. Aika hyvin menee jo. Voin seistä varmaan kolme metrin päässä ja hyvin sujuu. Ajoittain vielä maasta istumaan nouseminen on hankalaa mutta aika harvakseltaan enää.

Kotona treenattu myös kosketusalustaa, joka on alkanut sujua hyvin. L jää alustalle odottamaan palkkaa, eikä enää pinkaise alustalle riehumalla eikä yritä ottaa alustaa suuhun. Olen kotona ottanut myös törpöt mukaan treeniin eli ruututreeniä kotona. Hyvin menee siinä mielessä, että L ei ole törpöistä kiinnostunut, niin kuin yhdessä vaiheessa oli.

Edelleen treenailtu kotona myös kapulan pitämistä, nostamista ja noutoa. Hyvin menee. Tätä voisi alkaa ottaa enemmän ulkona ja hallitreeneissä.

Myös tunnarikapulaa ollaan treenailtu eli sen pitäimistä ja nostamista. Aika hyvin L osaa olla pureksimatta, mutta pureskeluja sattuu tämän kanssa kuitenkin enemmän kuin noutokapulan. No, treeniä treeniä vaan...

Leena