Eilen käväistiin Rampen kanssa lenkin yhteydessä tottistamassa. Lyhyesti: ruutua (oli hukassa aluksi, hakeutui oikean etummaisen tötsän luo, lumi ja valot/varjot kentällä ehkä häiritsi?), perusasentoja, käännöksiä, täyskäännöksiä, liikkeestä maa (tosi jees!), liikkeestä istu (aika jees tämäkin), luoksetulon pys. seisomaan (varsin jees: jätin nampat taakse, tällä toimii nyt hyvin), kapulan luovutus, kapulan huijausheittoja (heitin ja hain itse, ihan ok, kovasti oli lähdössä noutamaan, mutta malttoi), yksi kunnon nouto (loisto, vaikkakin lähtöhaukahdus...), luoksetulohuijauksi ja lopuksi vauhtiluoksetulo. Paikallaolot loppuun, istumisessa kävin piilossa, makuussa olin näkyvillä. Oikein hyvä muuten, mutta makuussa pieni piip kuului jossakin välissä. Ihan kiva treeni, vähän oli R hassu, liekö juoksuvaikutusta.

Hormonien kanssa oli tänään vähän haasteita. Kävin juoksemassa koirien kanssa illalla ja JESTAS mitä pissimistä. En annan niiden juoksulenkeillä pysähdellä miten sattuu normaalistikaan, mutta nyt oli etenkin Lili aivan mahdoton. Heti kun silmä vältti, se oli kyykkimässä penkassa. Pariin kertaan kiskoin sen vaan veks ja se mulkaisi mua loukkaantuneena. On se raskasta.

Kissasta kukkaruukkuun, kannattaa muuten reklamoida ahkerasti virheellisistä tuotteista :-) Ostin kesällä -07 Nokian saappaat, maksoin niistä melkein 70 euroa. Tänä syksynä toinen alkoi vuotaa saumasta. Saappaita olin käyttänyt lähinnä koirailussa, suht rauhallisessa sellaisessa, ja muutoinkin vaelluskenkiä paljon sateisilla keleillä, joten saappaat ei oikeesti olleet millään kovalla kulutuksella. Noh, näine väitteineni reklamoin saappaista marraskuussa. Tällä viikolla postiluukusta kolahti ilmoitus, että Berneriltä/Nokialta on tullut paketti = uudet saappaat :-) Pitäis oikeesti reklamoida kaikista virheistä aktiivisesti ja myös/etenkin näissä tapauksissa, kun tuote ei kestä. Rasittavaa, kun itsekin huomaa liian herkästi ajattelevansa joistakin tavaroista, että eihän näiden nyt kuulukaan kestää... Laiska minä. Musta tulee kyllä (entistä) aktiivisempi kuluttajaoikeuksien perääjä tästä lähtien. Terveisin Lakiasiaintoimisto Mäkipää Oy ;-)