Jälkeä Histassa

Oltiin jäljellä Saran ja Scifin kanssa Histassa. L jälki n. 600m muutamalla kulmalla. Alussa Lilillä aika moinen kiire ja jana menikin aika surkeasti. Sai kuitenkin jäljestä kii ja sitten mentiin. Eka kulma mentiin myös vauhdilla pitkäksi ja L pääsi vähän hösäämään, kun annoin liikaa liinaa. Otti kuitenkin hyvin taas jäljen ja sitten menokin hieman rauhoittui. Kepeistä löytyi hyvin kaikki paitsi yksi, mutta tarkkuus keppien nostamisessa on selvästi parantunut. Löytymättä jäänyt keppi ohitettiin puun toiselta puolelta, eikä neiti enää saanut hajua kohdan ohitettua.

Ramonalle tehtiin makkararuutuja ja neiti oli aivan innoissaan. Ruoka ainakin maistuu ja työskentely on huomattavasti rauhallisempaa kuil Lilillä. Toisaalta Rapu on vasta pikkupentu, että saattaahan tuo alkaa vielä koheltamaan. Ramona pysyi hyvin ruudussa ja on tajunnut jo makkararuudun idean. Reuraavaksi aletaan siirtyä makkarajälkeen.

Jälkeä Kaurasuontiellä

Lilille tehtiin janatreenijälki. Jäki meni tien myötäisesti ja n. 50m. välein oli keppi. Aina kein jälkeen Lili tuotiin tielle ja lähetettiin uudelleen janalle. Erittäin tehokas harjoitus janan opettelemiseen. Alku menikin tosi hyvin ja ekat 4 keppiä kuudesta löytyi. Kahdesta viimeisestä L kuitenki onnistui peinelemaan yli joista toisesta meni melkein päältä. Tosi outoa että ei sitä nostanut. Pitää varmaan jatkaa vielä näillä janaharjotteilla, vaikka itse jäljen Lili kyllä nosti hyvin.

Ramonalle tehtiin ensimmäinen makkarajälki. Hyvin tyttö menee, vaikka alusa oli hieman hakemista. Taisi olla vähän outo tilanne, kun nameja ei ollutkaan ruudussa vaan jonona jäljellä. Tein alkuun isomman kolmion, jonka kärjestä kolmio muuttui jäljeksi. Aluksi siis hieman haettiin jäljen ulkopuolelta ja ihmeteltiin mutta loppuakohten mentiin jo melko hyvin.

Simo