Tänään ardientelaisten kanssa hakuilemassa Oittaalla. Mukana Gabi&Scifi&Sara, Pipsa&Fresco&Musti, Laura&Miki&Hara ja Juha&Kerkko. Pakkasta aluksi ehkä 12, lopuksi 7, ei tuulta nimeksikään. Poitsut hommissa ennen juoksu-Rampea.

Ramolle neljä ukkoa, Gabi ja Juha siirtyvinä. Pipsa haukutti Ramon autoilla aluksi. Ihan OK meni mutta varmempaa on ollut viime aikoina yleensä. Reilua 20:ä ja aloituksesta lopuksi. Sitten radalle. Juha oli oikealla kallion päällä, funtsasin, että noinkohan nousee kalliota ylös, mutta teki hienon suoran piston. Hetken kesti aloittaa haukku, mutta muutama tuli sitten reippaasti. Sitten Gabi vasemmalla. Hyvin teki suoran piston ehkä 30:iin mutta sitten jäi vähän haistelemaan ja kaarsi taakse päin. Noilla kohdin oli nuorison piilon ollut, joten sen hajut varmaan vähän sekoittivat. Toinen pisto hyvä ja suora perille asti, ehkä 10 haukkua.

Kolmas pisto Juhalle, taas aika jees vauhdikas pisto melkein viiteenkymppiin, sitten lähti tarkistamaan etukulmapiiloa, joka oli aika lähellä. Palaili sivulinjaa takaisin ja löysi Juhan, nyt tuli ehkä viisi haukkua. Sama juttu Gabin puolella: kävi tarkistamassa edellisen piilon. Hyvin teki kuitenkin sivulinjan tuntumassa hommia ja Gabi löytyi pian. Nyt ehkä 15 haukkua.

Gabilla oli viltti ekalla siten, että pää näkyi, tokalla naama vain näkyvissä. Tämä ei tainnut Rampea häiritä, kuten ei myöskään se, että oli muistaakseni ekaa kertaa (!) mies ukkona. Tosin: kun Juha palasi kolmannelta piilolta keskilinjalle meitä kohti, R puhahti pari kertaa Juhalle. Tää ei kuitenkaan haitannut työskentelyä vikassa etsinnässä. Korvat oli tosi hyvin mukana tänään, intoa oli mutta homma pysyi hanskassa.

Kiva oli nähdä ardientelaisia äijiä hommissa :-) Rampe siis ainoa tyttö tänään paikalla. Hyvin meni treenit kaikilta ja haku on selvästi kaikista koirista hurjan hauskaa, mitä on aina kiva katsoa.