Juoksemassa koirien kanssa Painiityssä. Oli mukava juosta, vaikka pitkä aika edellisestä kerrasta. Koirat saivat kyllä hyvän lenkityksen, koska lemmentouhuja kaipaava Lili jahtasi Ramonaa vähän väliä, hyviä spurtteja vetivät koko lenkin.

Illalla kotitreeniä. Lilille taas seiso-maata, joka sujuu hyvin, kun oon tarpeeksi lähellä koiraa. Teenpä nyt tätä hinkkausta rauhassa jonkin aikaa ja sitten vasta etäisyyttä koiraan, kun on varma, että takikset pysyvät paikoillaan. Askeleita tehtiin myös, hankalimpia ovat askeleet oikealle. Koira tuppaa "jäämään mun vauhdista" eli tulee välillä vähän viiveellä sivulla. Namppa-avulla vaan sitkeesti, niin kyllä se siitä tiivistyy. Raralle samoin seiso-maata. Seisomaan nousemisessa käsiapu aika vahva, maahan menee aika kivasti itse ja takaset pysyvät hienosti paikoillaan. Pepputreeniä oikealle jatkettiin myös, on vähän vaikeeta. En ole vielä saanut Ramoa tajuamaan, ettei sen oikeastaan tarttisi noissa juuri peppua liikuttaa. Nyt se tuppaa helposti kiertämään vähän turhaan kaaren ja sitten töpsäyttää perusasentoon.

Rara oli ihan villinä koko illan. Puuhaili omiaan lelujensa kanssa ja tappoi yhtä teddy-alustaa, kieriskeli ja vinkui tohkeissaan kevythäkissä niin että koko häkki tutisi. Lili kummasteli penskan touhuja vieressä ja minä nauroin :-) Ramolla on usein iltalenkin jälkeinen hepuli, nyt se vaan alkoi jo ennen iltalenkkiä.