Esineet ja pikkasen tottista tänään molempien kanssa Luukissa. Lilille tottista vaan vähäsen: paikkamakuu, kentällä useita muita koirakoita eli iso häiriö. Simo teki Lilin kanssa. L nousi rapsimaan itseään jossakin välissä, muuten oli suht rauhassa. Vähän seuruuta tekivät myös. Ja sitten L treenasi odottamista kentän laidalle kytkettynä... Ei sujunut kauheen hyvin, piti ääntä aika lailla.

Ramo kahteen otteeseen tekemässä. Eka kentällä, nurtsin hajut jonkin verran kiinnostivat. Kentällä muutama muu koirakko eli häiriötä aika kivasti. Tehtiin liikkeestä seisomista, meni aika jees. Myös luoksetulon pysäytystä seisomaan lentävällä pallolla, ihan alkeista lähdettiin, kun ei olla sitten talven näitä tehty. Sitten mentiin lähemmäs muita koirakoita ja tehtiin vähän pidempiä perusasentoja, meni OK. Laura oli meille tuomarina, käytiin tervehtimässä, meni tosi hienosti. Henkilöryhmä samoin meni tosi hienosti. Sitten otettiin uutena juttuna hyppyä. Irrotettiin hyppyesteestä yläosa ja tehtiin vaan sillä eli aika matalalla. Eka R tuppasi menemään esteen ali mutta tilkittiin se ja niinpä neidin oli pakko mennä yli. Ja sitten se sujuikin ongelmitta, parilla ekalla ponnisti esteestä, mutta se jäi pois nopeasti.

Parkkiksella vielä ennen kotiin pikkusessio Nooran ja Iineksen kanssa. Perusasentoja N&I:n lähellä, kivasti menivät. Paikkamakuu samoin N&I:n lähellä, Noora leikitti Iinestä patukalla, Rara pysyi hienosti. Ja sitten vähän palloleikkiä ja kotiin. Kotona vielä vähän luoksetulon loppuasentoa ja leikkimistä.