Tänään tsemppasin orastavasta flunssasta (taas!!) huolimatta illalla koirien kanssa vähän treenaamaan lenkin yhteydessä. Tein Ramolle lyhyen keppijäljen. Seitsemän keppiä, muutaman kymmenen metrin matka. Jäljellä myös noin ysikymppinen kulma sekä pari polun ylitystä, R selviytyi niistä mainiosti ja varmasti. Kepeistä kuusi nousi hienosti, kakkosen kohdalla R oli mielestäni jotenkin hajulla mutta ei osannut tms. tarkentaa. Himmasin vauhtia ja R löysi kepin. Palkaksi Cesaria ja vähän keppihehkutusta. Suht kivasti lopetti hommat palloleikkiin.

Sitten tottista molempien kanssa. Eka Ramo. Perusasentoja ja pepputreeniä, vähän seuraamista. Istumista paikallaan ja liikkeestä, alkaa sujua jo paremmin tuo liikkeestä. R herkästi tuossa aiemmin meinasi lähteä mun perään, jos ei naksua heti tullut liikkeestä. Nyt oon saanut aikaa pidennettyä. Kosketusalustaa ja ruutua, eri suunnista ruutuun. Aika kivasti meni, vähän voisi koittaa saada vauhtia lisää. Nyt oon palkannut nampalla, voisi koklata pallopalkkaa. Istu-maa-kaukoja, maahanmeno on jo aika varma ja ripeä, istumaan nousu kaipaa vielä treeniä ja namikäden häivytystä, mutta kehitystä on. Tässä pitää alkaa vähitellen kasvattamaan välimatkaa mun ja koiran välille. Lopuksi paikkamakuu, vieressä futiskentällä lapsi pelaamassa, joten häiriötä oli. Oikein hyvin neiti makasi, aika oli ehkä 1,5 min. Ja sitten pelattiin vielä tennarilla.

Lilin kanssa seiso-istu-kaukoja, hinkataan vaan, tätä pitää tehdä helpoilla ja nopeilla hissinä vaan, jotta etenkin istuminen menee varmasti taaksepäin. Ruutua, meni oikein hyvin. Tehtiin muutama alustalle, sitten yksi ilman (meni hyvin!), ja vielä yksi alustalla. Pallopalkka. Askeleita. Kokeilin kaikkia. Eteen ja taaksepäin 1-3 askelta menivät musta hyvin. Täyskäännökset samoin. Sivullekin ihan jees. Idarintapainen tehtiin myös, tein istu-seiso-maa-järkässä, toope minä en oo opetellut, miten ne kokeessa menevät... Daa, voispa senkin tehdä. Hyvin meni kuitenkin, L teki oikeat liikkeet ja odotti steppaamatta. (Kiekkoja oli tänään just sopivasti normaalia vähemmän, vaikka L oli odotellut autossa sillä aikaa, kun Ramo teki.) Muutama "kaukomaahanmeno", huijasin valeheitolla poispäin ja käskytin, hienosti meni ripeästi maahan joka kerta. Lili menee valeheittoihin melkein aina (toisin kuin Ramo, joka ekan valeheiton jälkeen jää kytikselle mun lähelle eikä mee huijaukseen...) Lopuksi paikkaistuminen, menin auton taakse piiloon, sieltä kurkin ja kehuin välillä muutaman kerran. Hyvin meni, istui steppaamatta ja varmasti. Palloilua loppuun, jotta saatiin päätettyä kivaan.

Käytiin vielä lenkillä, vaikka olinkin ihan zombien näköinen ja oloinen varmasti. Toivottavasti tää menisi nyt säikähdyksellä ohi, ei olis kiva olla kipee veljen häissä... Niin joo ja koirat oli tosiaan meikäläisen vastuulla koko viikonlopun, Simppa vietti pe-su omissa polttareissaan. Oli vähäsen väsähtänyt miekkonen tänään palatessaan ;-)