Tänään ardientelaisten kanssa Luukissa esineillä ja tottistelemassa. Vahvistuksena vähän kauempaa tulleet ardienteshepmatesit Hansu, Pihla ja Viksu, kiva kun pääsitte mukaan :-) Ja kiitos kaikille treeniseurasta!

Käydääs ensin esineet läpi. Mulla siis molemmat koirat mukana, vaikka vähän mietin, että tuleekohan Lilin touhusta taas piippaamista. No eipä oikeastaan tullut, yllättävän hyvin meni siinä suhteessa. Mentiin eka tallaamaan täyskokoinen ruutu, hain sen jälkeen Lilin autosta. Lili katsoi Scifin ja Titon suoritukset puussa kiinni. Välillä haukkui mutta kokonaisuutena ei paha.

Lilillä maastossa useampi esine (4-5?), joista haetutin kolme. En muista tarkemmin pistoista, mutta olivat aika hyviä kaikki, ei haahunnut ruudussa pahasti vaan löysi nopeasti ja palautti pian myös. Lähetin ekalle aika läheltä oikeaa etukulmaa, Lili pinkoi aika nopeesti vasempaan takakulmaan ja toi sieltä lapsen lenkkarin (vieraat esineet siis, jotka myös muiden koirien limassa). Sitten löytyi keskiosasta nahkainen lomppa ja vikaksi ruudun vasemmasta laidasta aika läheltä etulinjaa pieni sukka. OIKEIN hyvin meni. Lili sai kahdesta ekasta esineestä broiskupullat ja vikasta safkan purkista. Täydet pisteet olis kuulemma tullut, hyvä Lili! Oli vieraat esineet, jotka oli olleet muilla suussa, iso alue, ruudussa ollut kolme koiraa ennen Liliä ja vieläpä jouduttiin odottamaan puussa vuoroa. Hienoa :-)

Ramo pääsi vasta tottistreenien jälkeen tekemään mutta kirjataanpa se tähän samaan. Hetsasin vähän tutulla hanskalla, kivasti lämpeni. Otettiin vieras esine, Hansun kivan pehmoinen pikkupatukka, jonka Soile kiikutti ruutuun. Rampe irtosi hyvin ja eteni suoraan ja löysi patukan hienosti ja toi mulle vauhdilla. Hieno juttu. Kokeiltiin toinen kerta, jolloin eka irtosi hyvin mutta ei löytänyt. Vielä pari lähetystä, mutta nyt R jäi pyörimään lähemmäs mua. Soile kävi näyttämässä esinettä ja nyt löytyi. Eli ihan OK, vähän ehkä kuitenkin vaikeahko, kun oli vieras esine. Tai no, vaikea sanoa. Jatketaan treeniä :-)