Tottista itseksemme. Liikkeestä seisomaan jäämistä. Aluksi tarjosi pari kertaa istumista, muistutin sitten namavulla pari kertaa ja sitten sujui. Ja sujui oikeestaan tosi hyvin. L pysähtyi nopeesti lähes joka kerta. Tein erilaisista tilanteista, kuten siten, että L kulki sivulla ja siten, että itse peruutin ja sitten erilaisia välimuotoja.

Kapulaa. Ensin nostatin kapulaa maasta. L otti pari kertaa vähän huterasti, en palkannut niistä. Pääosin meni hyvin. Lopuksi otin muutaman heiton ihan lähelle ja L toi hyvin. En pyytänyt oikeaan asentoon luovuttamaan. Vikaksi otin yhden niin, että jätin Lilin istumaan, vein kapulan muutaman metrin päähän ja kävelin itse parin metrin päähän Liliä vastapäätä. L toi kapulan hienosti ja oma-aloitteisesti oikeaan asentoon eteen. Mahtavaa ;-)

Parin askeleen etäisyydellä luoksetulon eteentuloja. L tuli innokkaasti ja oikeaan asentoon. Erikseen vauhtiluoksetuloja. Palkkasin pari kertaa pallolla eli heitin Lilin juoksusuuntaan oikean jalkani ohi. Pari palkkausta narupatukkaleikillä. Hyvin menivät.

Simo oli Lilin kanssa eilen hallitreeneissä. Tekivät mm. liikkeestä istumista ja maahanmenoa. Ihan hyvin ilmeisesti meni. Paikkamakuu ryhmässä, meni samoin hyvin. Hyppyä myös, tämä ei ollut mennyt ihan putkeen haukkumisen osalta.

Leena