Otettiin aluksi Annikan ja Rusinan kanssa paikkamakuu. Lili aika alussa otti pari ryömimistä kohti ilmeisesti maassa ollutta namipalaa. Ärähdin sille ja se lopetti. Jatkoin liikettä eli en mennyt laittamaan sitä uudestaan maahan; ehkä olisi pitänyt. Loppuaika (yht. 2 min) meni hyvin. Otin toisen paikkamakuun vähän myöhemmin siten, että olin itse lähellä ja palkkasin usein. Hyvin meni, L jaksoi keskittyä muhun hyvin. Täytyy tässä ottaa vähän monipuolisempaa treeniä, eli välillä selkeesti lyhyempää aikaa. Nyt on tullut tehtyä lähinnä pitempiä aikoja, jolloin L saattaa oppia siihen, että ei ohjaajaan tarvitse kiinnittää huomiota kahteen minuuttiin, vaan vasta sitten, kun se kävelee kohti...

Hyppyä. Tavoitteena oli saada onnistuneita hyppyjä ilman haukkumista. L ei hauku, kun sille heittää namin esteen toiselle puolelle ja hyppyyttää namin perään. Tein näitä useita, jolloin sain onnistumisia ilman haukkua. Heti perään normaali hypytys ja onnistui jo lopuksi useita kertoja ilman haukkua. Hienoa! Tein myös niin, että hyppyytin sen itseni luokse eli oltiin eri puolilla estettä; myöskään näissä se ei haukkunut. Ainoa ärsyttävä juttu oli, että L pari kertaa tiputti riman. En viitsinyt näissä jättää palkkaamatta, koska se oli hiljaa molemmilla kerroilla, ja tässä oli ideana kuitenkin hiljaisista palkkaaminen.

Maahanmenoja ja liikkeestä maahan. Ihan ok, mutta saisivat olla nopeampia. Aluksi L sekoitti muutaman kerran istumiseen, mielenkiintoista. Täytyy pohtia, miten näihinkin saisi vauhtia lisää.

Pari luoksetuloa. Vauhti ei todella päätä huimannut. Nyt näihin täytyy oikeesti treenata sitä vauhtia. Eli nyt on kiellettyä ottaa eteentulon oikean asennon treeniä!

Otin välissä seuraamista vähän, meni tosi hyvin. Lopuksi pitkähkö seuraaminen, jossa täyskäännös vasuriin ja käännös vasuriin. L seurasi hienosti ja käännökset menivät (ilmeisesti) hyvin.

Treenaa: Vauhtiluoksetuloja. Vain niitä, asentoon tuloja ei nyt lainkaan. Paikkamakuussa eri pituisia aikoja.

Leena