Tottista hakuporukalla Sirkuskentällä. Ramolle edestä perusasentoon siirtymisiä, Pauliina naksutteli. Aluksi olivat vähän vinoja, mutta tajusi selvästi muutaman virheen jälkeen, mitä hain. Sitten liikkeestä seisomista, jossa hain koiran rauhallista odottamista paikallaan meikäläisen kävellessä pois ja takaisin. Parilla kertaa otti pari askelta tietyllä etäisyydellä eli kun olin kävellyt muutaman metrin päähän. Lopetin olkapään yli kuikuilun ja koiran tekeminenkin parani. Pitää siis itse olla varma tekemisestä niin koirakin on. Oikealle käännösten tiiviyttä. Oli hankalaa, kun aluksi koira kääntyy tiiviisti mutta saattaa heittää peppuaan ihan käännöksen lopuksi…

 

Kaukot siten, että Tiina heilui meidän välissä. R ei välittänyt Tiinasta. Otin 5 asennon vaihtoa, kaikki menivät oikein, mutta loppua kohten täpinä kasvoi, tuli pieni piip johonkin väliin ja häntä heilui malttamattomana. Sitten vielä toinen huijaussetti siten, että vapautinkin koiran takanampoille ennen ensimmäistäkään asennonvaihtoa. Luoksetulo loppuasentoineen, oli hyvä. Palloleikit ja autoon. Lopuksi vielä kimppamakuu Saimin kanssa, myös Lindan Paukku-penne puuhasteli lähellä. Olin itse jonkun pömpelin takana piilossa, R taisi maata hyvin ja rauhassa. Aika oli varmaan parisen minuuttia.

 

Haukutukset tehtiin myös. Rampe sai ensin haukkua Marjon siten, että Linda ja Tiina seisoivat ukon vieressä häiriönä. Sitten kaikki kolme olivat kyykkimässä ja kolmannessa Marjo ylhäällä ja L ja T alhaalla. Vikalla haukkui Lindan ja me muut tultiin koirakon luokse. Koitin rymistellä risukossa kaikilla kerroilla mahd. paljon. Hyvin haukkui kaikki toistot eikä ottanut juurikään häikkää mun tai muiden häiriköinneistä.