Posti oli eilen kiikuttanut Mujusen saalisviettikirjan, jota ryhdyin sitten jo lueskelemaan. Aihe ainakin on sinänsä kiinnostava. Jotenkin sitä kaipaisi vaan jotakin tieteellistäkin tuosta aiheesta, ettei aina vaan koiraihmisten omiin kokemuksiin perustuvia käsityksiä ja ”teorioita”. Jotka siis toki on tärkeitä ja kiinnostavia jne. ja varmaan vähintään osittain paikkansapitäviä. Hyvä homma, että aiheeseen liittyvää tutkimustietoa saadaan ennen pitkää H.Lohen ryhmältä. No, se siitä (tieteen)filosofoinnista.

 

Tänään oli vuorossa taas aamujuoksulenkki, kulki kevyesti. Pitää taas hehkuttaa, kuinka kivaa se homma on, ei mahda mitään. Oliskohan koirillakin kunto vähän kohentunut. Päästän ne välillä irti, joten saavat kunnolla spurtteja tasavauhdin lisäksi. Simon kanssa mietittiin, että koirat on taas leikkineet keskenään enemmän, sekä sisällä että ulkona. Väkisinkin ajattelee, että onkohan Rampen selkä ollut jumissa eikä sen vuoksi ole innostunut niin leikkimään? Ja kun viime aikoina ollaan otettu toi asia huomioon, niin lihakset on voineet paremmin (+ Kirsin hieronta viime vklla). Tiedä häntä.

 

Illalla tottista Sirkuskentällä. Mulla oli molemmat mukana ja Lili pääsi ensin tekemään. Virtaa oli kovin paljon ja ääntä tuli jonkin verran, vähemmän kuitenkin kuin oletin sekopäisyyskertoimeen nähden. Tehtiin ekana pari noutoa kilon kapulalla, hyvin meni, tosin toisella oli niin täpinöissään, ettei saanut ekalla kopattua kapulaa mukaansa kunnolla ja se tippui matkalla. Tästä vaan kehut ja uusi yritys, joka oli nätti. Sitten tehtiin muutama maahanmeno eka paikaltaan, ne oli Liliksi tosi nopeita! Juoksusta sama, pari toistoa, jotka oli hienoja. Lopuksi henkilöryhmä, joka oli muuten hieno, mutta perusasennot vähän vinoja. Palloleikit loppuun.

 

Ramolle paljon narupalloleikkiä ja siinä välissä pari oman pikkukapulan tuontia ilman loppuasentoa. Olivat ripeät, joten jätin kahteen. Sitten tehtiin liikkeestä seisomista, joka oli aika hakusessa (tarjosi istumista), vähänhän sitä ollaan tehty koko syksynä. Vois tuon ottaa kotitreeniin nyt. Sitten Anna kiikutti R:n nähden eteenmenopalkan kentän laitaan ja otettiin eri suuntaan pari luoksetuloa. Eka eteentulolla (hieno!) ja toinen vauhdista vapautus. Sitten se eteenmeno, joka oli hieno myös. Malttoi jopa seurata (namppa-avulla) keulimatta. Sitten takaisin päin taas vauhtiluoksetulo ja vähän leikitystä ja uusi eteenmeno samaan suuntaan. Hyvä Ärrä!