Inhottavan kiireistä :-( Töitä ja perään luentoja 4 h. Yöks. No, nyt on sitten meikäläisen yliopistouran vikat luennot käyty. I-HA-NAA. Odotan vaan niin paljon sitä aikaa, kun on oikeesti vapaa-aikaa eikä tarvii enää joko a) lukea koko aikaa tai b) tuntea huonoa omatuntoa siitä, ettei lue...

Sunnuntaina käytiin Rampen kanssa Talissa vähän tottistamassa. R meni matalan A:n yli patukka suussa. Ekaa kertaa otettiin hyppy + istu ja neitihän oppi sen kerrasta. Joskus ihmetyttää tuon aivotoiminnan taso. Naksuttelin muutaman kerran niin, että jätin koiran seisomaan esteen toiselle puolelle, käsky Pysy ja naks ja namppaa. Sitten otin saman hypyllä ja onnasihan se. Fiksu likku, ei voi muuta sanoa. Paikkamakuu, R inahti pari kertaa (!), mitä ei oo ennen tehnyt. Kentällä samaan aikaan muutama immeinen ja riiseni, joka leikki villinä, oliskohan ollut häiriö normaalia isompi. Pysyi kuitenkin hienosti. Seuruuta tehtiin myös, ihan ok meni mutta pari kertaa piti vilkaista riiseniä.

Treenin aluksi käytiin viemässä eteenmenopalkka ja lopuksi sitten otettiin eteenmeno. Hienosti tuo jo muistaa, että palkka on siellä. Vähitellen pitää kyllä ottaa joku roti tuohon toimintaan ennen lähetystä. Nyt vaadin oikeastaan vaan perusasennon ja siitä lähetys. Eli pari askelta seuraamista mukaan. Ja ihan vikaksi paukut syödessä ja palloleikkiä.

Maanantaina kävin juoksemassa molempien kanssa. Lilillä on kunto selvästi parantunut kesästä, Rampehan on ihan ikiliikkuja ollut koko ajan. Juoksulenkit on kyllä noille hyvää kuntoilua, nytkin vetivät hurjaa rallia toistensa perässä vähän väliä ja koitin pitää muutenkin tempon tarpeeksi kovalla, jotta joutuvat ravaamaan koko ajan. Itellä oli kyllä supertuskaa juosta mutta taistelumeiningillä loppuun asti!

Tiistaina Simo ja koissut kävivät jälkitreeneissä. Teemana janat. Enempää en nyt osaa siitä sanoa, kun illalla oli mehut molemmista niin pois, ettei juuri treeneistä puhuttu :-)

Tänään mentiin Histaan Nooran, Tuomaksen & Iineksen kanssa ottamaan viestitreeni. Juoksutettiin Lili ja Iines sähkölinjalla. Lili kävi varsin kuumana ja ääntä lähti. Juoksi kuitenkin hyvin. Treeni jäi harmittavasti vähän kesken, kun linjalle tuli porukkaa just puoliväliin siinä vaiheessa, kun Lili piti vielä kerran lähettää edestakaisin. Ens kerralla (toivottavasti pian) täytyy koittaa ottaa Lilille pitempää pätkää.

Rampe pääsi ensin haukkumaan Nooran. Kolme haukutusta: ekalla 25, sitten 30, sitten 20. Aika jees haukut. Juoksutettiin Ramo myös sähkölinjalla ja kyllä intoa ja vauhtia taas riitti. Ramolle vielä syödessä paukut ennen kotiin lähtöä. Nooralle ja laumalle kiitti treeniseurasta!

Kotona nyt "treenailtu" molempien kanssa tavaroiden tuomista meille. Lilistä se on valtavan hauskaa. Se tuo kaikkea päiväpeitosta alkaen. Rampe vielä vähän opettelee, mutta hetken kun tekee, niin alkaa sujua varsin pätevästi myös Raalta. Raran kanssa myös kierimistä. Ja Lili kieri myös - makkarin oven takana, kun opetin Rampea... ;-)