Tänään käytiin koirien kanssa taas Geriä moikkaamassa. Otin koirat vuorotellen Gerin kaveriksi, jotta ei syntyisi mitää megahärdelliä. Eka pääsi Lili, joka otti aika rauhallisesti pennun tapaamisen. Vähäsen urisi kummissaan, leikkimään ei ryhtynyt. Veikkaanpa, että juoksu vaikutti tässä, normaalisti tod.näk. olisi leikkiin lähetynyt. Geri selvästi kunnioitti "aikuista", kurkki meidän selkien takaa ja välillä uskaltautui lähemmäs ja sitten taas vähän kauemmas :-)

Rampesta olikin sitten taas leikkikaveriksi. Hetken kesti lämmetä, mutta sitten kaksikko leikki hyvän tovin keskenään. Rampea Geri ei samalla tavalla kunnioittanutkaan, saman tien härkkimässä leikkimään. Mutta ovathan ne jo "vanhoja tuttuja". Ens kerralla vois sitten kattoa mitä tulee jos kolmikko tapaa samaan aikaan.

Tänään käväisin myös Murressa taas pitkästä aikaa, mukaan tarttui yllätys yllätys kaikkea lelua ja herkkua. Just just uskalsin kertoa Simolle, kuinka paljon rahaa paloi. Kummallista, kun kaikessa muussa oon aika tarkkan rahankäytön suhteen, paitsi koirien kohdalla... ;-)

Illalla Uusiksessa lenkki, jonka jälkeen haukutettiin Ramona. Saman tien, kun Simo kävi kyykkyyn, neiti tarjosi haukkua. Hyvä homma.

Lili on nyt aika juoksuinen, kovasti hajujen maailmassa ja merkkailee jatkuvasti.