Lilille esineitä ja Rampelle hakua. S&L Siikajärvellä siis esineitä etsimässä. Neljä esinettä, joista etuosassa kaksi esinettä, takana kulmassa yksi ja keskellä yksi. Täysikokoinen ruutu. Ensimmäinen meni hyvin, lähti vauhdilla ja löysi esineen nopeasti takaa keskeltä. Tokassa esineessä kesti hieman pidempään. Teki koko ajan kuitenkin hyvin hommia ja löysi sitten toisen etuosassa olleen. Simo joutui kerran lähettämään uudestaan. Kolmas kesti taas vähän pidempään, toi toisen keski-/etuesineen. Kokonaisaika kuulemma ehkä kuitenkin oli abaut se 5 min. Pitäisi alkaa kellottaa noita, jotta oikeesti tietää, riittääkö aika. Sitten vielä vika tarkoituksella näkölähdöllä eli Noora kävi esineellä ja tää vika oli tietysti Lilistä kauheen hauska.

 

Ramon kanssa hakuilemassa Kivistön puomilla. Uusi paikka meille. Ennen radalle menoa otettiin taas peräänjuoksuna parit haukutukset, Reine ukkona. Apinanraivolla teki Rampe, oikein hyvä. Haukut ehkä parisenkymmenen luokkaa, kaksi sarjaa. Sitten Reine lähti ”Rampea karkuun” keskilinjalle ja pikkukoiralla oli hirmu into perään.

 

Radalla kolme ukkoa. Kati oikeassa etukulmassa. Hyvällä innolla lähti ja teki suoran piston. Rennot haukut, reilu 10. Vasurissa Anne teltassa (vähän auki). Hyvä suora pisto tännekin, hyvin aloitti haukut Annella taisi olla joku reilu 20. Vielä yksi pisto oikealle, vauhdikas ja suht suora tämäkin. Reine palkkasi aloituksesta.

 

Palkat tänään suoraan purkista. Vikalla eli Reinellä palloleikki perään, oli kivaa. R oli rennompi kuin viikonloppuna ja motsku oli varsin hyvä. Piiru raivoa vielä lisää, niin avot :-) Ennen radalta lähtöä Reine vielä oli juoksevinaan metsään ja Rampe olisi kovasti mennyt perään. Kun kävelytin ennen autoon pistämistä, koitti rynniä radalle. Oikein hyvä. Niin ja miljoona viisisataa tuhatta hyttystä meidän seurana... Täytyy ne Offit muistaa tästä lähin aina mukaan.