Talissa vähän treenaamassa iltapäivällä, satoi ja tuuli. Eka Lili, tekivät Simon kanssa. Ekana jäävät liikkeet, kaikki menivät hienosti. Seuruussa tosin L tuppasi taas vähän estämään, täytyypä tuo ottaa nyt taas tauon jälkeen työn alle. Liikkeestä Maa ja luoksetulo oli erityisesti hienon näköinen meikäläisen silmin. Sitten hyppynoudot, menivät hyvin. Eteenmeno sapuskapurkille, meni ihan OK. Paikkamakuu + paukut. S meni piiloon, mä ammoin. Ei reagointia, tosin vähän peppu pöyri paukkujen jälkeen, mutta ei lainkaan paha. Palloleikkiä loppuun.

Ramo. Eka patukkaleikit ja olipas kivaa. Sitten otettiin patukkahyppynouto aidatulla esteellä. Hyppytekniikka ei oo kyllä paras mahdollinen, tätä täytyy vähän pohtia. Pomppuvoimassa ei oo mitään vikaa, mutta R hyppää aika kaukaa esteestä, jolloin on vaarana, että vauhti loppuu esteen päällä. A-este meni hienosti. Ihan vähän seuruuta, pallopalkka, kivaa oli. Pari luoksetuloa: eka eteen ja toka vauhtia lentävälle pallolle. Sitten paukut: eka sapuskaa syödessä aika lähellä (ehkä reilu 20 askelta), sitten kaukaa siten, että sapuskapurkki Ramon takana, minä pari metriä Ramosta. Paukut ja vapautus sapuskapurkille. Vähän nytkähti paukusta mutta ei paha ollenkaan. Jatketaan tähän tyyliin. Vauhtiluoksetulo ja pallon viskontaa loppuun. Iinekseltä saatu pehmeä narupallo on ykkönen :-)

Treenien jälkeen lähdettiin vielä pyörälenkille koko nelikko. Alku oli hidasta, koska Rampe vähän ihmetteli pyöriä. Menivät sitten Simpan kanssa rinnatusten ja S nampatti Ramoa, ja äkkiä se sitten tottui touhuun. Kiva lenkki, vaikkakin syksyinen sade piiskasi koko ajan. Ei ainakaan liian lämmin koirille…