Tänään gradun tekoa kotona ja ryhdistäydyin kotitreenin kanssa. Lilille lähinnä semmoisia toko-avo-liikkeitä, joita voi kotona tehdä: kaukot, liikkeestä seiso, edestä sivulle siirtymistä, kapulan luovutusta. Ramolle pepputreeniä, perusasentoja, istu→maa:ta ja vähän liikkeestä seisomista. Pepputreenissä edistystä: aiemmin R ei tajunnut ilman namiapua ottaa sitä pientä peruutusta, joka sen tarvii ottaa, kun käännyn itse paikallani 90 astetta. Nyt tuokin alkaa sujua. Istu-maa on nopea, koitan häivytellä käsiapua siitä vähitellen.

Päivällä Lilin kanssa lenkillä. Käytiin ottamassa vähän avon liikkeitä taas. Luoksetulon pyssäys, meni aika hyvin, tehtiin sekä pari pelkällä pysäytyksellä että yksi koko liike. Kaukot, aika jees. Liikkeestä maahan oikein hyvä. Liikeestä seisossa tarjosi ensin pari maahanmenoa (!) mutta alkoi sitten sujua, oli joku kumma ajatusvirhe. Seuruukaavio, meni tosi hyvin, myös täyskäännös + seis. Minuutin paikkamakuu piilossa, ei ongelmia. Lenkillä tehtiin mettässä myös estehyppy pariin otteeseen puunrungon yli. Muuten jees, mutta pari kertaa kun annoin hyppy-käskyn takaisin päin, L tarjosi oravaa... Eli siis istuu pepullaan etutassut ilmassa rintakehän päällä. Hmm. Meinasi nauru päästä, tuon jos se tekee kokeessa niin heh heh...

Simppa lenkitti Rampen, ei mitään kummempia, vähän hanskaa haetutti R:llä metsästä ja kävivät seuraamassa renkaidenvaihto-operaatiota Tuukalla.

Illalla penskojen treenit Perkkaalla. Otin lopuksi Lilin vielä vähän treenaamaan, Typy häiriönä. Abaut samoja kuin päivällä, aika lyhyesti. Liikkeestä seisomisessa kääntyi pariin otteeseen vähän mun perään, mitä ihmettelin. Pari noutoa, toisella kerralla Miia käskytti, ei häirinnyt Liliä yhtään. Kivasti nouti :-) Parin minsan paikkamakuu piilossa, Typy makuussa myös, Lili vähän ihmetteli, kun Miia kävi kehumassa ja palkkaamassa Typyä. Pysyi hyvin ja hiljaa, mutta vähän oli ekan minuutin aikana peppu kääntyillyt ja paikkaa muuten hakenut.

Rampe vielä nopsasti loppuun. Typy häiriönä tässäkin, kivasti meni. Pepputreeniä, lyhyitä seuraamisia + perusasentoja. Pari eteenmenoa, ekaksi ruokapurkille, sitten lelulle, joka ei ollut yhtään niin kiva. Loppuun vauhdikas luoksetulo. Typyn läheisyydessä muutama pidempi perusasento, hienosti pysyi.