Ti tottista/tokoa lähikoulun pihalla kera Nooran & Iineksen, pitkästä aikaa. Oli kivaa, kiitti seurasta!

Lili pääsi ensin hommiin. Liikaa virtaa neitokaisella. En viitsinyt tehdä sen enempää perusasennon/seuruu hinkkaamista, koska ääntä lähti varsin runsaasti. Liikkeestä seiso: eka taisi tehdä jotain muuta, istumisen? Sen jälkeen virittelin paremmin ja tehtiin muutama onnistunut suoritus. Täpäköityivät loppua kohden. Kaukot: ekalla ei ehkä noussut ainakaan hyvin istumaan? Muuten teki hyvin, tein muutaman siten, että palkka heti ekan istumaan nousun jälkeen. Luoksetulon pysäytys seisomaan: hyvin sujui. Paikkamakuu lopuksi. Otin palkkapurkin repusta, minkä L näki, ja oli sillä seurauksella liian levoton. Kun menin piiloon, nousi istumaan. Äh. Oma moka. Ja sitten vielä metallinouto, joka oli oikein siisti ja vauhdikas.

Rampelle sitten muutamat perusasennot ja seuruut, hyvin sujui. Liikkeestä seiso, muutama toisto, parani loppua kohden. Pitää antaa selkeät vinkit ennen liikettä, jotta R tietää, mitä tulee. Luoksetulon pys. seiso ja maa. Seisominen on tosi hyvä nyt. Lähtee ihan täpöllä, vaikka näkee, kun palkka jää taakse, ja pysähtyy nopeesti. Maahameno hitaampi. Niitä tehtiin muutama ja parani loppua kohden. Kaukohinkkausta: istu-maa-istu-maa-seiso. Aika nättiä. R on vaan tosi nopea, pitää olla itse tarkkana, mistä kehuu ja palkkaa. Takapalkka tuntuu pelittävän. Metallinouto, oli hieno ja ripeä. Tunnari, yksi ainokainen, koska sujui hyvin. Laitoin namppoja muutaman maahan ja R etsiskeli niitä aika kauan. Otti sitten suht varmasti oman ja toi sen enempiä mutustelematta. Väärät kasassa ja oma siis niistä erillään sen 20? cm.

Viikonloppuna peruslenkkeilyjen lisäksi esinetreenit su Simon kanssa. En saanut sen tarkempaa raporttia treenien sujumisesta, mutta ihan vissiin hyvin meni.. :)

Alkavat juoksut tehdä tuloaan selvästi kaksikolla. Joka ikinen korsi ja sammalmätäs pitää haistella ja merkitä tarkasti...