Rampen kanssa lenkki päivällä ihanassa auringonpaisteessa. Metsässä (ja kentillä) vaan tosi märkää, milloinkohan pääsis Lilin kanssa pk-esteitä treeneemaan… Luukin ja Talin kentät on taatusti ihan pelkkää märkää höttöä.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Illalla penskojen treenit Myyrmäessä. Mentiin etuajassa, treenasin vähän Lilin kanssa, taas noita avon liikkeitä, puuh. Onneksi koe ens viikolla, ei jaksais noitten kanssa enää hinkkailla. Kaukot, meni hyvin. Liikkeestä jäävät, maahanmeno oikein hyvä, seisomisessa kääntyi vähän mun perään, kun kävelin ohi. Tästä huomautus ja uusi toisto. Tätä hinkkailtiin sitten useampaan otteeseen.

 

Luoksetulon pysäytystä. Heti ekalla pysähtyi kyllä, mutta ei kovin nopsasti. Tein sitten väliin yhden niin, että jätin lelun Lilin taakse. Nyt meni oikein hyvin. Myös seuraavassa, ilman takalelua, pysähdys nopea. Tätä täytyy siis jatkaa ja tehdä ennen koetta myös tämmöinen, jossa lelu takana. Jossakin välissä otin kokonaisen liikkeen loppuluoksetuloineen, meni hyvin.

 

Paikkamakuu, Noora valvoi koiraa, mä piilossa. Aika ehkä 3 min 30 s. Peppu oli taas kääntyillyt jonkin verran, mutta ei ääntelyä. Eikä siis noussut. Ihan jees.

 

Ramona pääsi hommiin treenien lopuksi. Kentällä neljä muuta koirakkoa samaan aikaan. Ramo keskittyi hienosti. Otettiin henkilöryhmää ja tuomarin tervehtiminen, tosi hyvin meni. Maahanmenoja ja istumisia, molemmat tosi ripeitä. Eteenmeno lelulle, joka vietiin yhdessä. Tosi nopea, samoin luoksetulo, johon lopetettiin. Hieno tyttö!