Koiratreffailuja eilen ja tänään. Ramo on välillä pörräillyt vieraille koirille, hyvää tekee nähdä kivoja tuttuja koiria. Eilen Lea ja mäykyt Uusiksessa. Oli oikein kiva nähdä pikkukoiria (ja tietysti Leaa) pitkästä aikaa :-) Kivasti pelasi jengi yhteen, ei turhia krähinöitä suuntaan eikä toiseen. Aussiet vaan vähän ihmettelivät pariin otteeseen kun toiset kaksi saivat mäykkyhepulit... Tänään tavattiin Gertsu laumoineen Äijänsuolla. Geri oli taas kasvanut kovasti, alkaa näyttää jo koiralta. Ramon kanssa kivat hipat, kokoero kutistuu kerta kerralta ja leikit sen kun kiihtyy. Lili ei kovasti leikkiin lähtenyt, pari kertaa pyrähti haukkumaan kahta muuta leikkivää tai muuten muistutti olemassaolostaan äänellään. Molempina päivinä ammuin lenkin jälkeen samaan aikaan koissuille näiden syödessä.

Ruokakupilla otettu nyt paikallaoloja, välillä kapulan/metallikapulan pitämistä/luovutusta. Tänään kerkesin tenttiin lukemisen (huoh, vielä kaksi tenttiä jäljellä.. ja motivaation määrä on päätähuimaava...) lomassa vähän ottaa kotitreeniäkin. Lilille kaukoja ja askeleita, Ramolle pepputreeniä oikeaan sekä seiso-maa-kaukoja.

Viimeisen viikon Lili on yrittänyt astua Ramonaa monta kertaa päivässä. Mietittiin jo Simon kanssa, että voiko jommallakummalla tulla juoksu näin pian edellisen jälkeen. Seurataan tilannetta. Tai sitten tuo on vaan laumahierarkiaan liittyvää. Mutta aika kiihkeetä menoa välillä, ihan samanlaista kuin juoksujen aikaan.