Käytiin Liltsun kanssa itteksemme treenailemassa Mäkkylän vetisellä kentällä. Hiekkakentän päällä oli parin sentin loskakerros; no, eipä L tullut kuraiseksi onneksi, vähän märäksi vaan.

Ekaksi sivulle tuloja ja pikkuisia seuraamisia. Perusasento alkaa olla aika hyvä ja L tulee siihen innolla. Täytyy vaan olla palkkaamatta, kun L välillä hypähtää perusasentoon. Seuraamisessa tuppasi edistämään pari kertaa aika pahasti ja autoin sitten namilla oikeaan kohtaan. L oli jotenkin niin intona, että edisti. Tai ainakin siltä se tuntui. Käännöksiä oikealla ja vasemmalle, aika hyviä. Vasuriin mennessä L välillä koittaa oikoa eli kääntyy mua nopeemmin. Täytyy kattoa, ettei palkkaa näistä.

Kapulaa, noutoa. Kapulan luovuttamista oikeaan asentoon ihan likelle. Aika hyviä. Pari oikeaa noutoa, menivät oikein hyvin, vaikka luovutusasennot olisivat voineet olla vielä vähän tiiviimpiä. Aika hyviä kuitenkin.

Ruutua. Aluksi otin muutaman kerran kosketusalustan kosketusta, meni hyvin. L on tästä kyllä aivan intona. Sitten laitoin tötsät ja alustan keskelle. Läheltä lähetys meni hyvin ja L meni heti oikein alustalle. Sitten menin 3-4 metrin päähän ja L oli vähän pihalla. Liian nopeesti siis siirryin liian kauas. Menin vähän lähemmäs ja sujui taas. Yhden kerran koitti tarjota alustan tuomista. Meni kuitenkin paremmin kuin viimeksi. Kärsivällisyyttä kuitenkin tän kanssa, niin hyvä tulee ;-)

Liikkeestä seisomisia. Aluksi tarjosi istumista pari kertaa. Autoin kädellä ja namilla ja sitten sujuikin tosi hyvin. Tosi nopeita!

Leena