Pe käytiin töiden jälkeen Uusiksessa lenkki kaikki yhdessä. Molemmille erikseen ampumiset lenkin perään. Ramolle etäisyyttä vaan ehkä 15 m, söi ip-ruokaansa samalla. Lilille etäisyys ehkä 20 m, etsi koiranmakkaran palasia paukkujen ajan. Maasto vähän kallioista, harvaa mäntymetsää, Simo ampui ihan näkyvillä. Tässä oppii mielenkiintoisia asioita tässä ampumistreenissä eli sen, kuinka paljon maastonmuodot ja puusto ym. vaikuttaa äänen kovuuteen ja kuulumiseen. Kumpikaan ei reagoinut mitenkään. Illalla lööbimistä, oltiin molemmat kaksijalkaiset jotenkin ihan poikki.

Tänään käytiin Halkolammella viestitreeneissä - joissa ei ollut muita läsnä kuin me... Vähän kummastutti mutta eipä se sinänsä häirinnyt, otettiin itseksemme treeniä. Ennen Lilin juoksuttamista käytiin Rampsun kanssa lenkki metsässä. Etsittiin suppiksia ja Rampsu juoksenteli meidän välillä - välillä ihan täysillä hippulat vinkuen :-)

Sitten R autoon ja Lilin kanssa viestitreeni. Simo jäi A:lle, me käveltiin ehkä 100 m:n päähän. Juoksutettiin neljä kertaa eteenpäin, siirryin joka kerta ehkä 50 m eteenpäin. L juoksi hienosi ja löysi mut aika hyvin. Oli sellainen hankaluus Lilille, että oltiin Ramon kanssa lenkillä menty oikeestaan samasta kohtaa yhdessä vaiheessa, joten meidän vanhat jäljet lähti eri suuntaan kuin mihin mä olin jatkanut. Hyvin löysi mut kuitenkin, yhdellä kerralla teki pikkukoukun väärien jälkien suuntaan mutta korjasi aika nopsasti. Aloin naksutella hiljaa olemisesta odottelun aikana ja toimi tosi kivasti. Miksiköhän ihmeessä tätä ei olla tehty aiemmin?! No, nyt sitten ainakin aina naksut mukaan ja ahkeraa treeniä joka kerta.

Otettiin sitten vielä Rampsu autosta ja saivat tytöt hetken leikkiä. Sitten vielä Lilille ampumiset. Etsi nameja, Simo oli ehkä 20 m päässä. Ei reaktiota.

Lopuksi Ramolle lyhyt jälki. Nyt oli tytöllä kauhee vauhti päällä. Simo sanoi, ettei R oo ikinä kouhkannut tuolla tavoin. Nameja joka toisella askeleella ja R yritti välillä skippailla joka toisen askeleen. Todettiin, että pitää astua askeleen selvemmin peräjälkeen. No, hyvä, että on intoa...

Illalla käytiin mun vanhemmilla saunomassa. Koirat oli kiltisti molemmat, hienot tytöt.

Leena