Ensimmäinen vuorokausi uuden perheenjäsenen eli blue merle -tyttö Ramonan kanssa takana :-) Vietiin Lili eilen aamulla hoitoon Marille ainakin viikonlopun yli, jotta saadaan tutustua pennun kanssa toisiimme. Haettiin Ramona Kirkkonummelta Katin ja Demi-äipän luota aamupäivällä. Automatka alkoi aikamoisella huutamisella, jota kesti 5-10 min ja sitten R kai totesi, että ei auta ja nukahti mun syliin.

Kotiin päästyämme tyttö ei ihmetellyt uutta paikkaa pätkääkään vaan rohkeesti tassutteli kaikki paikat läpi. Hetki siinä leikittiin uusilla leluilla (jota sorruin ostamaan useita...)  ja sitten tuli uni. Nostin Ramonan nukkumaan häkkiin, ja sinne se on siitä lähtien kömpinyt nukkumaan, kun on väsy tullut :-)

Eilinen päivä menikin leikkiessä ja nukkuessa. Kaikki lelut kiinnostavat kovasti, ja vetoleikki on suosiossa. Myös pallot on kivoja, tennispallo eritoten, koska siitä saa pikkuhampailla hyvän otteen. Puiset listat ja portti ym. kiinnostavat kovasti, saa nähdä, millainen nakertelija tytöstä tulee.

Pentu viihtyy itsekseenkin, mutta tykkää leikkiä mun tai Simon kanssa ja lähtee perässä tassuttelemaan, kun sisällä tai ulkona ihminen kävelee siitä pois päin. Ulkona haistelee ja maistelee kovasti ja rohkeesti suuntaa välillä pihalla eri suuntaan kuin me. Vihellys kiinnittää Ramonan huomion hyvin ja tänään on tuntunut, että muutenkin reagoi meidän kutsuihin enemmän.

Sylissä oleminen ei oo selvästi kovin kivaa eikä myöskään suun törkkiminen. Näitä täytyy siis alkaa heti treenata kunnolla. Yöllä piti myös herätä riekkumaan pariin otteeseen ihan kunnolla. Täytyy toivoa, että ens yönä neiti nukkuis vähän pitempiä pätkiä... No, ei mitenkään mahoton yö siis kuitenkaan. Yölllä R mm. tuli jo portista läpi, se ei ollut kyllä kovin tukevasti paikallaan, kun ei ajateltu, että se siitä läpi tulee :-) Kuulin kolauksen keskellä yötä ja siinä neiti tulikin sitten eteisessä häntä iloisesti heiluen vastaan! Koetettiin hakea edellisviikolla Lastentarvikkeesta haitariporttia, mutta ne oli just tilapäisesti loppu. Toivottavasti pian tulee, jotta saadaan tuo väliaikaisratkaisu pois.

Pentu on siis syntynyt 15.6.07 Kiteellä Demin ja Winslow'n ainokaisena. Laitan kuvia, jahka saan purettua kamerasta :-)

Leena