Ramon kanssa tänään kevätkauden vikat hakutreenit Luukin hiekkakuopalla. Aurinkoa ja lämpöä yli 20 astetta, tuultakin oli, mutta keskilinja meni hiekkakuopan pohjalla, joten siellä ei juuri tuullut.

 

Ärrälle helppo ja hauska treeni eli ylilähetyksiä. Koira istumaan keskilinjan toiselle puolelle, toisella puolella parissa kympissä (?) ukko, jolta ääniapu. Itse keskilinjalla, vapautin koiran, lähetyskäsky ja ukko pinkaisi metsään. Suih, sinne meni sata lasissa, koira siis. Näitä pari molemmille puolille, Kirsi ja Sari ukkoina. Ei ilmaisuja lainkaan ja sikahyvät palkat kaikilta. Ramolla oli oikein hauskaa :-)

 

Nyt sitten hakutreenit tauolla elokuun puoliväliin saakka. Ilmaisuja on tarkoitus tauon aikana treenata, muuten antaa pikkukoiran lepäillä ja kypsytellä. Ja itse pitää pohtia syksylle treenisuunnitelmaa…

 

Illalla vielä viriteltiin taas liian!!! pitkästä aikaa tunnaritreeniä. Iltalenkillä piilottelin omaa heinikkoon ja sitten otettiin pihalla yksi treeni niin, että vieraat kasassa, oma niistä 20 senttiä oikealle. Haisteli hyvin, piiru oli liikaa virtaa, kieppasi nurmella kapuloiden takana ennen kuin hokasi oman ja toi sen hyvin. Pitäisi treenata oman nostamista ja rauhallista tuomista myös erikseen. Muuten oli tänään hyvä mutta pari kertaa pienesti pulautti omaa suussaan pari askelta ennen luovutusta. Kotona partsilla vielä vähän myöhemmin toinen samalla tavalla, oma väärä-kasan takana. Hyvin teki, oma nousi varmasti. Niin ja muutaman minuutin paikkamakuu tehtiin pihalla myös, olin selin koiraan. Tosi hyvin ja keskittyneesti makasi, vaihtoi tosin kerran lonkalle, mihin en puuttunut.