Eilen oli koirilla hauska päivä, kun näkivät paljon kavereita. Aamulla suunnattin heti heräämisen jälkeen Masabyhyn Ninan, Harrin ja tollerien kanssa lenkille. Olipas mukavaa, sääkin kirkastui juuri, kun päästiin perille. Meidän tyttöset menivät ihan mentaliksi, kun tajusivat kaverit. Kivat riekkumiset saivat aikaan. Lilillä vaan vähän leikkausarpi tihkui verta, kun siinä suojana ollut teippiside irtosi kovassa menossa. Täytyy nyt teippailla se huolellisemmin moisia riekkulenkkejä varten. Voi tätä kaukokaipuuta Masalan ihaniin lenkkimaastoihin...

Illalla tenttiin luvun lomassa käytiin vielä koirien kera Leaa ja mäykkyjä tapaamassa. Veeti vähän pörisi ja piti tarkkaan Helgaansa silmällä. Välillä joutui jäähylle häkkiin. Penskat Ramo ja Helga viihtyivät keskenään. Lili oli vähän reppana: Lea käytti meidän saapuessa haukkuvaan Veetiin vesisuihkua, josta jäi Lilille joku ongelma. Se oli mun jaloissa koko illan ja varoi Leaa eikä leikkinyt penskojen kanssa.

Kotona koissut saivat pureskeltavaa ja sama kuvio toistui, mikä nykyään aina, kun saavat luun tms.: molemmat saavat herkut yhtäaikaa. Lili kulkee vähän aikaa herkku suussaan ja "piilottaa" sen johonkin ja jää vahtimaan lähistölle. Ramona syö omansa heti ja vauhdilla ja tulee sitten kärkkymään Lilin lähelle. Tässä vaiheessa Lili yleensä mustasukkaisena varoittaa Ramonaa pariin otteeseen lähestymästä herkkuaan ja hakee lopulta sen ja syö sen. Viime aikoina sama ruljanssi aina alusta loppuun. Mielenkiintoista :-)