Tänään "pentujen" tottikset Perkkaalla. Vaikka ei ne mitään pentuja enää oikeestaan ole, ihania teinejä ;-) Voi kiesus, että oli kylmä! Karsee tuuli, kädet jäätyi tunnottomiksi muutaman minuutin hanskattomuuden jälkeen. Missä se kevät oikeesti viipyy?

Rampe pääsi hommiin myös. Tehtiin tuomarille ilmoittautumista, Tuomas tuomarina, menipä loistavasti. Ramo ei tuntunut edes huomaavan, että siinä ihan meidän edessä seisoi iso mies. Samoin henkilöryhmä meni mainiosti. Ihan läheltä jo mentiin, ei vilkaissutkaan seisoskelijoita - loistokoissu! Vähän otettiin myös istumisia, jotka oli ripeitä. Loppuun eteenmeno ruokapurkille. Noora piti koiraa, mä vein purkin. R tiesi hyvin, mistä kyse, lähti täysillä ja eteni kutakuinkin suoraan purkille. Uudet, Murresta ostetut pienet narupallot oli kivoja. Tosin niistäkin R ottaa lähes aina narusta kiinni ja asettelee hampaansa aika tarkkaan. Mutta kivaa oli ja vauhtia piisasi!

Ennen lenkkiä käytiin Perkkaalla kävelemässä - ja rusakoita väistelemässä. Kolme rusakkoa taisin itse bongata, R onneksi vaan yhden ja oli silloin remmissä. Mutta kiire olisi ollut hajun perään... Eli täytyy olla ite haukkana kyyläilemässä ympärilleen tollaisissa paikoissa, jotta neiti ei pääse metästyksen makuun. Ramo on nyt selvästi tajunnut linnut ja muut elukat, kun niitä liikkuu taas enemmän. Bongailee korkealla taivaallakin  lentäviä lintuja, tätä Lili ei oo musta ikinä harrastanut.

Simo ja Lili kävivät treenailemassa toko-avon liikkeitä. Luoksetulon pyssäyksen kanssa sama ongelma kuin eilen: pysäytyksen jälkeen L tulee himmaillen luokse eli odottaa selvästi toista pysäytyskäskyä. Täytyy ottaa läpijuoksuja vaan nyt paljon näihin. Mm. paikkamakuun olivat myös ottaneet, S piilossa, hyvin oli mennyt. Lili tuntuu nyt hiffanneen tuon paikkamakuu + piilo -yhdistelmän eli on paljon aikaisempaa levollisempi makuussa. Treeni tuottaa tulosta, kiva :-) (Ja nyt varmaan, kun meni hehkuttamaan, hommaa alkaa taas pissiä...)